Λαμία: «Έφυγε» ο γνωστός γιατρός Τίτος Παπανικολάου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 08:50 Λαμία: «Έφυγε» ο γνωστός γιατρός Τίτος Παπανικολάου

Βαρύ πένθος στον ιατρικό κόσμο και στη Φθιώτιδα για την απώλεια του γνωστού δερματολόγου…

Βαρύ πένθος στη Φθιώτιδα και στον επιστημονικό κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 72 ετών, ο πολύ γνωστός ιατρός Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Τίτος Παπανικολάου.

Εξαιρετικός άνθρωπος και επιστήμονας, από το ιατρείο που διατηρούσε στην οδό Βύρωνος κυριολεκτικά είχε περάσει για εξέταση όλη η Λαμία και γενικότερα η Φθιώτιδα.

Ο Τίτος Παπανικολάου γεννήθηκε το 1952 στο Αγρίνιο. Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πήρε την ειδικότητα του Δερματολόγου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός».

Άνοιξε το ιατρείο του στη Λαμία και προσέφερε τις ιατρικές του υπηρεσίες με την άρτια επιστημονική του κατάρτιση και τη βαθιά αγάπη του για τον πάσχοντα άνθρωπο.

Ήταν παντρεμένος με τη φιλόλογο Ανδριανή Βογιατζόγλου, με την οποία έφτιαξαν μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά, τον Σπύρο, ο οποίος είναι επίσης δερματολόγος και συνεχίζει το ιατρείο και την Αθηνά που είναι καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας.

Ήταν άνθρωπος της παρέας με υψηλή αίσθηση του χιούμορ. Αγάπησε πολύ τη Λαμία και τους ανθρώπους της και δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς φιλίας

Η κηδεία του Τίτου Παπανικολάου, θα γίνει την Παρασκευή (5/4/24) στις 3:30’ το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση