Σηκώθηκε ελικόπτερο για τραυματισμένη γυναίκα στο μονοπάτι των Δελφών (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 07:55 Σηκώθηκε ελικόπτερο για τραυματισμένη γυναίκα στο μονοπάτι των Δελφών (ΒΙΝΤΕΟ) (ΦΩΤΟ αρχείου)

Αποπροσανατολίστηκε και εγκλωβίστηκε σε απόκρημνη περιοχή. Σηκώθηκε ελικόπτερο για την αεροδιακομιδή της στο Νοσοκομείο Λαμίας…

Μεγάλη περιπέτεια για αλλοδαπή τουρίστρια που θέλησε από τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών να ακολουθήσει το μονοπάτι προς Κρόκι και να θαυμάσει τη θέα του Ελαιώνα και του Κρισαίου κόλπου.

Αποπροσανατολίστηκε και κατέληξε εγκλωβισμένη σε απόκρημνη περιοχή, έχοντας τραυματιστεί ελαφρά και στο πρόσωπο από πτώση.

Για το συμβάν ενημέρωσε η ίδια απογευματινές ώρες της Πέμπτης (4/4) το «112» και άμεσα στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό της.

Πυροσβέστες από την τοπική Υπηρεσία αλλά και από την 7η ΕΜΑΚ που έσπευσαν από τη Λαμία, κατάφεραν αρχικά να την εντοπίσουν και να διαπιστώσουν ότι είναι καλά στην υγεία της αν και φοβισμένη. Λόγω του δύσβατου της τοποθεσίας και επειδή είχε πλέον νυχτώσει, και ήταν επικίνδυνη η επιχείρηση μεταφοράς και για την ίδια, η Ορειβατική Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ ξεκίνησε τον απεγκλωβισμό της με το πρώτο φως της ημέρας.

Μάλιστα ειδοποιήθηκε και ελικόπτερο του Π.Σ. για την αεροδιακομιδή της στο ΚΕΥΠ Λαμίας και από κει στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όπου θα της παρασχεθεί η απαιτούμενη ιατρική βοήθεια.

Το Πυροσβεστικό Σώμα έδωσε στη δημοσιότητα και το παρακάτω βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση