Η σκυλίτσα «Venus» έκλεψε την παράσταση (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 12:33 Η σκυλίτσα «Venus» έκλεψε την παράσταση (ΦΩΤΟ)

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων στο Δομοκό…

Δράσεις στα σχολεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, πραγματοποίησε ο Δήμος Δομοκού με την συνεργασία εκπαιδευτικών και φυσικά των μαθητών.

Στους μαθητές του Λυκείου, του γυμνασίου, του Δημοτικού και του νηπιαγωγείου Δομοκού πραγματοποίησαν ενημερωτικές ομιλίες, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Βασιλόπουλος και ο κτηνίατρος Νικόλαος Λεοντάρης, αλλά και ο συνεργάτης του Δήμου Δομοκού εκπαιδευτής σκύλων Βασίλειος Τσιαμπούλας με την εθελόντρια με σημαντική φιλοζωική  δράση Λαμπρινή Σύρου.

Εν μέσω των θεμάτων που άπτονται  υγείας, φιλοζωίας και συμπεριφοράς των ζώων, ο κύριος Τσιαμπούλας έφερε σε επαφή με τους μαθητές την εκπαιδευμένη σκυλίτσα του “Venus” η οποία ενθουσίασε και απέσπασε της επευφημίες όλων των παρευρισκόμενων.

«Κλείνοντας, ο Δήμος Δομοκού και η ομάδα των εθελοντών ευχαριστούν θερμά για την μακρόχρονη προσφορά τους στο έργο της  προστασίας των αδέσποτων  ζώων με ότι αυτό περιλαμβάνει τους κτηνιάτρους, κ. Μπατίκα Δημήτριο, κ. Μόσχο Γεώργιο και κα. Δημάδη Μαρία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση