6ο Γυμνασίο Λαμίας: Το "Ευχαριστώ" για τη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 14:23 6ο Γυμνασίο Λαμίας: Το "Ευχαριστώ" για τη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία

Μεγάλη η ανταπόκριση στο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία.

Το ευχαριστήριο μήνυμα:

"Η Δ/ νση του 6ου  Γυμνασίου Λαμίας ευχαριστεί από καρδιάς όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε  στο χώρο του σχολείου μας, μια πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς για τον συνάνθρωπο, μια πράξη ανεκτίμητης αξίας.

Το σχολείο μας έχει πραγματοποιήσει πολλές δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας και διαθέτει τη δική του τράπεζα αίματος, προσφέροντας το βασικό αυτό συστατικό της ζωής , όταν η ανάγκη το απαιτεί.

Όλοι συμβάλαμε, αναμφίβολα, στην επίτευξη της πολυπόθητης επάρκειας αίματος, δίνοντας μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο μας!"

Η Διευθύντρια του 6ου Γυμνασίου,
Νανά Κουτσονίκα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση