Συνελήφθη ο υπαίτιος για την πυρκαγιά στο Άνυδρο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 08:06 Συνελήφθη ο υπαίτιος για την πυρκαγιά στο Άνυδρο Στυλίδας

Τέσσερις ακόμη συλλήψεις ανακοίνωσε η Πυροσβεστική και επιπλέον τέσσερα πρόστιμα σε όσους δεν πήραν προληπτικά μέτρα όταν άναψαν φωτιά…

Συνελήφθη την Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Στυλίδας, ένας κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση, στην περιοχή «Άνυδρο».

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στα Δικαστήρια. Του επιβλήθηκε επίσης διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Από το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, ανακοινώθηκαν ακόμη τέσσερις (4) συλλήψεις υπαίτιων για πρόκληση πυρκαγιάς, ενώ σε ακόμη τέσσερα (4) άτομα επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 500 ευρώ γιατί δε διέθεταν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την διάρκεια καύσης ξηρών χόρτων ή υπολειμμάτων καλλιεργειών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση