Λαμία: «Κατέρρευσε» 40χρονος στρατιωτικός την ώρα που αθλούνταν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 08:17 Λαμία: «Κατέρρευσε» 40χρονος στρατιωτικός την ώρα που αθλούνταν

Θρήνος στην Στρατολογία για τον 40χρονο πατέρα δύο παιδιών, που «έφυγε» ξαφνικά.

Βαρύ είναι το κλίμα στην στρατιωτική οικογένεια της Λαμίας για τον αδόκητο χαμό ενός 40χρονου στρατολόγου, ο οποίος προδόθηκε από την καρδιά του την ώρα που αθλούνταν.

Πρόκειται για έναν Λοχία ΕΠΟΠ της Νομικής που υπηρετούσε στο γραφείο της Σταροτολογίας στη Λαμία. Στο ίδιο γραφείο υπηρετεί και η σύζυγός του, η οποία είναι επίσης στρατιωτικός.

Όπως είπαν στο LamiaReport συνάδελφοί του είναι πολύ σοκαρισμένοι, αφού πρόκειται για ένα πολύ αγαπητό συνάδελφο ο οποίος ήταν υγιέστατος και από εκείνους που είχαν βάλει τον αθλητισμό πολύ ενεργά στη ζωή τους.

Έτσι και χθες το απόγευμα μαζί με συνάδελφό του είχε πάει για τρέξιμο στον ποδηλατόδρομο, στη νότια πλευρά της πόλης, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ που διακόμισε τον 40χρονο στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο άτυχος 40χρονος κατάγεται από τη Δράμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση