Λαμία: Κόπηκε στα δύο μεγάλο δέντρο σε πολυσύχναστο πεζόδρομο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 08:00 Λαμία: Κόπηκε στα δύο μεγάλο δέντρο σε πολυσύχναστο πεζόδρομο (ΦΩΤΟ)

Ευτυχώς ήταν Κυριακή απομεσήμερο με πολλή ζέστη και δεν είχαμε θύματα!...

Ένας μεγάλος θόρυβος αναστάτωσε το κέντρο της Λαμίας γύρω στις 16:00’ το μεσημέρι της Κυριακής (9/6), κάτω από την πλατεία Ελευθερίας, προερχόμενος από την οδό Ναυαρίνου στα σκαλάκια όπου βρίσκονται τα δημόσια ουρητήρια.

Ένα πανύψηλο δέντρο που είναι περιστοιχισμένο από τοιχίο εντός παλαιάς ιδιοκτησίας, είχε κοπεί στη μέση και είχε κλείσει τα σκαλάκια.

Οι πελάτες παρακείμενου ουζερί, πετάχτηκαν όρθιοι αν και η απόσταση ήταν αρκετά μεγάλη για να κινδυνεύσουν. Όμως ο θόρυβος και η θέα ενός πανύψηλου δέντρου να σωριάζεται στο έδαφος προκάλεσε ανησυχία.

Ευτυχώς που ήταν Κυριακή απομεσήμερο και μάλιστα με θερμοκρασίες καύσωνα και ο περισσότερος κόσμος μετά την ψήφο ή το μεσημεριανό είχε πιάσει τις παραλίες. Πρόκειται για έναν κεντρικότατο και αρκετά πολυσύχναστο δρόμο, όπου λειτουργούν και τα μοναδικά δημόσια ουρητήρια της πόλης.

Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, αλλά και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου Κώστας Κερπινιώτης που επενέβη μαζί με πέντε δημοτικούς υπαλλήλους. Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ έδωσε το «πράσινο φως» για τα καλώδια που είχαν παρασυρθεί από τα κλαδιά και το συνεργείο του Δήμου φρόντισε να καθαρίσει το κομμάτι που ήταν προσιτό στο δρόμο ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για πολίτη. Σήμανε μάλιστα το κομμάτι με κόκκινες κορδέλες.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το δέντρο είναι σε ιδιόκτητο χώρο, ενώ φαίνεται να είναι υγιές. Ωστόσο δεν άντεξε στο βάρος από το μεγάλο ύψος που είχε πάρει και κόπηκε στα δύο.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση