Πως μια Λαμιώτισσα παγίδευσε τους απατεώνες που τρομοκρατούν τον κόσμο!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 08:20 Πως μια Λαμιώτισσα παγίδευσε τους απατεώνες που τρομοκρατούν τον κόσμο!

Στα χέρια της Ασφάλειας Λαμίας ένας 48χρονος Βούλγαρος, που ανακρίνεται....

Πάρα τη σύλληψη πολλών μελών της σπείρας που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, όπως φαίνεται υπάρχουν ακόμη πολλά πλοκάμια που δρουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και φυσικά στη Λαμία.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν μειωθεί αισθητά τα κρούσματα στην περιοχή μας, ωστόσο χθες το βράδυ οι απατεώνες αποφάσισαν να ξαναχτυπήσουν, αλλά έπεσαν στην περίπτωση.

Γύρω στις 10:30΄ το βράδυ της Δευτέρας τηλεφώνησαν σε ένα σπίτι και είπαν ένα από τα γνωστά παραμύθια τους. «Το παιδί σας προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο. Παρέσυρε και σκότωσε ένα παιδάκι. Και για να μην μπλέξει πρέπει να πληρώσεις κλπ...». Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι θρασύτατοι απατεώνες ζήτησαν από τη γυναίκα που σήκωσε το τηλέφωνο 30.000€.

Η Λαμιώτισσα όμως στην οποία έτυχε να τηλεφωνήσουν, ήταν υποψιασμένη και ενημερωμένη για τη δράση τους και κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι έχει να κάνει με απατεώνες. Έτσι λοιπόν προσποιήθηκε ότι "τσίμπησε", έδειξε σοκαρισμένη ως "θύμα", λέγοντας όμως ότι δεν έχει τόσα πολλά χρήματα.

Τελικά οι απατεώνες τη "λυπήθηκαν" και είπαν ότι μπορούν να τακτοποιήσουν το θέμα και με τα 15.000€ που μπορούσε να δώσει η γυναίκα και είπαν ότι στέλνουν κάποιον για να τα πάρει. Η παράδοση θα γινόταν κάπου κοντά στο δημοτικό θέατρο στο κέντρο της πόλης.

Εκεί όμως το μέλος της σπείρας το περίμεναν αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 48χρονο Βούλγαρο, ο οποίος από χθες τα μεσάνυχτα βρίσκεται στο αστυνομικό μέγαρο και ανακρίνεται.

Κι  άλλο κρούσμα στη Λαμία - Οι γονείς έτρεχαν πανικόβλητοι στην τροχαία

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απατεώνες τηλεφώνησαν και σκόρπισαν τον πανικό σε άλλα σπίτια στη Λαμία.

Σε μια περίπτωση μάλιστα οι γονείς όταν άκουσαν ότι το παιδί τους προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο κάλεσαν ταξί πανικόβλητοι και έτρεχαν βραδιάτικα στην τροχαία Λαμίας, αφού εκείνη την ώρα το παιδί τους που ήταν σε δουλειά, δεν μπόρεσε να απαντήσει στο τηλέφωνο.  Ο απατεώνας που τους τηλεφώνησε τους είχε ζητήσει 20.000€ για αν μην μπλέξει άσχημα το παιδί τους !!!

Φυσικά όταν πήγαν στο αστυνομικό μέγαρο κατάλαβαν τι έγινε και η καρδιά τους επανήλθε στη θέση της.

Ακόμη η αστυνομία δεν έχει κάνει επίσημες ανακοινώσεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση