Φθιώτιδα: Νεκρός πρώην Δήμαρχος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 10:42 Φθιώτιδα: Νεκρός πρώην Δήμαρχος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Το τραγικό συμβάν έγινε νωρίς σήμερα το απόγευμα στη δυτική Φθιώτιδα, όπου ο πρωην αυτοδιοικητικός βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από το τρακτέρ.

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση στη δυτική Φθιώτιδα για τον αδόκητο χαμό του πρωην Δημάρχου Μακρακώμης Κώστα Κρητικού.

Ο πρωην Δήμαρχος, οποίος φρόντιζε μόνος του τα κτήματα, είχε πάει για όργωμα με το τρακτέρ στα χωράφια, έξω από το χωριό Μάκρη.

Εκεί λίγο μετά τις 4:00'  το απόγευμα και κάτω από άγνωστες συνθήκες επιστρέφοντας από έναν αγροτικό δρόμο, ο έλεγχος χάθηκε και το τρακτέρ τούμπαρε σε ένα χαντάκι με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τον 71χρονου άνδρα.

Διερχόμενος που εντόπισε το αναποδογυρισμένο τρακτέρ ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, την Π.Υ. Μακρακώμης και το Α.Τ. της περιοχής, δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά για να βοηθήσουν τον πρώην δήμαρχο της περιοχής, που είχε ήδη αφήσει την τελευταια του πνοή, κάτω από τον γεωργικό ελκυστήρα.

Στο σημείο έκτος από την Π.Υ. έχει σπεύσει και ο επικεφαλής του Α.Τ. Σπερχειάδας, Γιώργος Σταθοκώστας, για να διαπίστωσει από κοντά τις συνθήκες που οδήγησαν στο δυστύχημα.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο που χάθηκε ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Κρητικός, που είχε υπηρετήσει με πολύ μεράκι και αγάπη τον τόπο του για δυο τετραετίες (2002 -2010) στον Καποδιστριακό Δήμο Μακρακώμης.

Στην επόμενη φώτο είναι το τρακτέρ Κώστα Κρητικού, που φορτώθηκε και απομακρύνεται από το σημείο του δυστυχήματος...

Στις επόμενες φωτογραφίες είναι το σημείο, κοντά στο χωριό Μάκρη, όπου το τρακτέρ αναποδογύρισε και έπεσε στο χαντάκι....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση