ΕΟΔΥ: 24 νεκροί από κορωνοϊό την τελευταία εβδομάδα - 125% αυξημένες οι διασωληνώσεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 18:38 ΕΟΔΥ: 24 νεκροί από κορωνοϊό την τελευταία εβδομάδα - 125% αυξημένες οι διασωληνώσεις

Συνολικά 24 θάνατοι κατεγράφησαν την τελευταία εβδομάδα από κορωνοϊό, σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ.

Ειδικότερα, καταγράφηκαν 24 θάνατοι από κορωνοϊό με διάμεση ηλικία τα 87,5 έτη

Ο αριθμός των εισαγωγών για κορωνοϊό παρουσίασε αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και αύξηση 41% σε σχέση με τον μέσο εβδομαδιαίο αριθμό νέων εισαγωγών κατά τις προηγούμενες 4 εβδομάδες, αναφέρεται στη σχετική έκθεση του ΕΟΔΥ που δημοσιοποιήθηκε σήμερα. 

Ακόμα αναφέρεται ότι ο αριθμός των νέων διασωληνώσεων παρουσίασε αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και αύξηση 125%σε σχέση με τον μέσο εβδομαδιαίο αριθμό νέων διασωληνώσεων κατά τις προηγούμενες 4 εβδομάδες.

Ο αριθμός των ασθενών με λοίμωξη COVID-19 που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 16.

Η επιτήρηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα έδειξε αύξηση της κυκλοφορίας του ιού SARSCoV-2 σε 8 από τις 10 περιοχές που ελέγχθηκαν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση