Τρώτε τα νύχια σας; Το απλό κόλπο για να κόψετε τις «κακές» συνήθειες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 20:22 Τρώτε τα νύχια σας; Το απλό κόλπο για να κόψετε τις «κακές» συνήθειες

Δοκιμάστε ένα θεραπευτικό τρικ, που οι έρευνες αποκαλύπτουν ότι μπορεί να απαλλάξει από την ενοχλητική ονυχοφαγία ή άλλες «κακές» συνήθειες

«Τρώτε» τα νύχια σας ή τραβάτε τα… μαλλιά σας όταν είστε πολύ αγχωμένοι; Τότε μάλλον ανήκετε στο 5% του πληθυσμού παγκοσμίως που ξεσπά το άγχος του μέσω αυτών των επαναλαμβανόμενων συμπεριφορών. Πρόκειται ωστόσο για ενοχλητικές και συχνά επώδυνες συνήθειες.

Έναν απλό και πρακτικό τρόπο να απαλλαγούμε από αυτές τις συνήθειες προτείνει μια ομάδα ερευνητών: Δοκιμάστε να αγγίξετε απαλά το δέρμα σας, τρίβοντας ελαφρά τα άκρα των δακτύλων, την παλάμη ή το πίσω μέρος του χεριού, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeiamou.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση