Τι συμβαίνει με τους κοριούς; – «Μπορείς να ρίξεις έναν κουβά γεμάτο εντομοκτόνα πάνω τους και πάλι δεν πρόκειται να έχει αποτέλεσμα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 10:52 Τι συμβαίνει με τους κοριούς; – «Μπορείς να ρίξεις έναν κουβά γεμάτο εντομοκτόνα πάνω τους και πάλι δεν πρόκειται να έχει αποτέλεσμα»

Η Γαλλία ζει τον τρόμο των… κοριών. Φέτος, στο Παρίσι, έχουν αναφερθεί κοριοί σε σχολεία, τρένα, νοσοκομεία και κινηματογράφους.

Αλλά η μόλυνση έχει αρχίσει να αυξάνεται εδώ και αρκετό καιρό. Το 2020, μια ολόκληρη μονάδα σε γαλλικό νοσοκομείο χρειάστηκε να κλείσει μετά την εισαγωγή ασθενούς που έφερε κοριούς. Η απόφαση για το κλείσιμο της μονάδας ελήφθη μετά από έρευνες με τη χρήση σκύλου ανιχνευτή που αποκάλυψε ότι τέσσερα δωμάτια ήταν μολυσμένα. Το κλείσιμο διήρκεσε 24 ημέρες και η θεραπεία κόστισε περίπου 400.000 δολάρια ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση