Ντόναλντ Τραμπ: Ήταν στημένο το ντιμπέιτ – Η επίθεση στην Τέιλορ Σουίφτ και οι πανηγυρισμοί των Ομπάμα
Επίθεση στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC το οποίο οργάνωσε και φιλοξένησε το ντιμπέιτ για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, εξαπέλυσε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορώντας το ότι «έστησε» υπέρ της αντιπάλου του Κάμαλα Χάρις την τηλεμαχία. Το πρώην προεδρικό ζεύγος Ομπάμα αντέδρασε με διθυραμβικές αναρτήσεις για την «νίκη» της αντιπροέδρου Χάρις, στην τηλεοπτική αναμέτρηση.
Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το χθεσινό ντιμπέιτ με την Κάμαλα Χάρις ήταν «στημένο» από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC υπέρ της Δημοκρατικής αντιπάλου του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.
«Ήταν μια στημένη συμφωνία, όπως είχα υποθέσει ότι θα είναι, όταν συνειδητοποιείς το γεγονός ότι διόρθωναν όλα (όσα έλεγα) και δεν διόρθωναν όσα εκείνη έλεγε», είπε ο Τραμπ για τους δημοσιογράφους του ABC που συντόνισαν την τηλεμαχία και ξαναρωτούσαν τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο για τους ψευδείς ισχυρισμούς που έκανε.
Επίθεση και στην Τέιλορ Σουίφτ
Παράλληλα ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος επιτέθηκε στην Αμερικανίδα σταρ της ποπ μουσικής Τέιλορ Σουίφτ που ανακοίνωσε χθες δημόσια πως θα ψηφίσει την Χάρις. Ο Τραμπ είπε χαρακτηριστικά ότι η Σουίφτ θα «πληρώσει το τίμημα» για την υποστήριξή της στην Δημοκρατική αντίπαλό του. «Δεν ήμουν οπαδός της Τέιλορ Σουίφτ (…) Φαίνεται να υποστηρίζει πάντα έναν Δημοκρατικό και πιθανότατα θα πληρώσει το τίμημα για αυτό στην αγορά» μουσικών πωλήσεων.
Οι αναρτήσεις των Ομπάμα
Μετά το τέλος του debate Χάρις – Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο Δημοκρατικός, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα αποτύπωσε τις δικές του εντυπώσεις για την εμφάνιση των δύο προεδρικών υποψηφίων, κάνοντας ανάρτηση στο X. «Απόψε είδαμε από πρώτο χέρι ποιος έχει το όραμα και τη δύναμη να προχωρήσει αυτή τη χώρα αντί να μας διχάζει. H Κάμαλα Χάρις θα είναι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς», έγραψε χαρακτηριστικά.
Στο ίδιο μήκος κύματος η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, τάχθηκε υπέρ της Κάμαλα Χάρις. Η Μισέλ Ομπάμα στην ανάρτησή της στο Instagram, τόνισε μεταξύ άλλων, πως η νυν Αντιπρόεδρος είναι η μόνη σε αυτή την κούρσα που είναι έτοιμη να γίνει πρόεδρος.
«Για άλλη μια φορά προτρέπω όλους να σηκώσουν τα μανίκια τους και να ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ – πάρτε τηλέφωνα, χτυπήστε τις πόρτες, μιλήστε με οποιονδήποτε γνωρίζετε- και τους προτρέπω να ψηφίσουν την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς. Κάθε ψήφος θα έχει σημασία σε μια κλειστή κούρσα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάθεται κανείς στο περιθώριο. Απλώς διακυβεύονται πάρα πολλά».
Πηγή: enikos.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Οι εργοδότες φοβούνται για μαζικές άδειες λόγω του GTA 6: Ζητούν έως και 10 ημέρες εκτός γραφείου για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι
Η κυκλοφορία του νέου Grand Theft Auto στις 19 Νοεμβρίου έχει ήδη μπει στα προγράμματα αδειών εργαζομένων – Οι προπαραγγελίες εκτιμάται ότι έχουν φτάσει τα 260 εκατ. δολάρια
Φίδι βρέθηκε να «ψωνίζει» στο διάδρομο με τα ψωμιά σε σούπερ μάρκετ
Το μικρό φίδι στην Αγγλία εντοπίστηκε ανάμεσα στα προϊόντα και κατέληξε σε οργάνωση διάσωσης, η οποία έχει ήδη αναλάβει περισσότερα από 20 φίδια μέσα στο 2026.
Αστυνομικοί στην Τουρκία έδωσαν μάχη και σκότωσαν τρομοκράτη του ISIS σε σταθμό λεωφορείων στην Κωνσταντινούπολη, δείτε βίντεο
Οι αρχές είχαν πληροφορίες ότι ο 21χρονος Μπερκάν Τσιλ σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε τουρκικό έδαφος
Πολύνεκρο πλήγμα σε γάμο στο νότιο Ιράν: «Πιθανό απευθείας χτύπημα» από αμερικανικά πυρομαχικά, δείχνει ανάλυση του Reuters
Οι ΗΠΑ δεν έχουν αποδεχθεί την ευθύνη - Ερευνούμε το περιστατικό, λέει ο Τζέι Ντι Βανς
Εμπρησμός στην Marfin: Εισαγγελικό «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης της 46χρονης κατηγορούμενης
Αρνητική είναι η εισαγγελική πρόταση αναφορικά με το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε η 46χρονη κατηγορούμενη, η οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη στις αρχές Αυγούστου για την υπόθεση της τραγωδίας της Marfin.
Volkswagen σε ιστορική κρίση: Ο κινεζικός εφιάλτης χτυπά την καρδιά της γερμανικής βιομηχανίας, 100.000 θέσεις εργασίας στον αέρα
Ο άλλοτε κολοσσός του «Made in Germany» περνά τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση της ιστορίας του, καθώς η Κίνα από μεγαλύτερη αγορά του γίνεται ο πιο επικίνδυνος ανταγωνιστής του.