ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ο Έλον Μασκ ψηφίζει Φειδία... για πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Ο Έλον Μασκ ψηφίζει Φειδία... για πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Ο στενός συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως εκτιμά τον Κύπριο Youtuber και Ευρωβουλευτή.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Την προτίμησή του στον Κύπριο Youtuber και Ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου για... την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξέφρασε ο Έλον Μασκ, με ανάρτησή του στο Twitter.

Συγκεριμένα, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και μέλος της ομάδας του Ντόναλντ Τραμπ απάντησε στην ανάρτηση ενός χρήστη στο Twitter ο οποίος ανέφερε πως «ο Φειδίας είναι ένας από τους πιο διαφανείς πολιτικούς στην Ευρώπη», με τη φράση «Φειδίας για πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης!».

Ο διάλογος συνεχίστηκε με τον χρήστη (και φιλο-Τραμπικό) να λέει πως «πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι σαν κι αυτόν σε όλες τις μορφές διακυβέρνησης σε όλο τον κόσμο» και τον Μασκ να συμφωνεί, απαντώντας «ναι».

Αξίζει να σημειωθεί πως μερικές ημέρες πριν, ο Φειδίας είχε επιχειρήσει να απαντήσει, με βίντεό του στο Twitter, στο ερώτημα του Μασκ «τι κάνει ένα κόμμα ακροδεξιό», ενώ στο παρελθόν είχε «ανεβάσει» φωτογραφία που τον έδειχνε να αγκαλιάζει τον «Mr Tesla».

Η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη για τον εορτασμό των 52 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, την 3η Σεπτεμβρίου 1974 -Δείτε live
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη για τον εορτασμό των 52 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, την 3η Σεπτεμβρίου 1974 -Δείτε live
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Η απάντηση Κουτσούμπα σε Μητσοτάκη για την «Ελλάδα 2030» με viral βίντεο: «Σε 500 μέτρα στρίψε δεξιά για 13ωρη δουλειά» (BINTEO)
Μαρινάκης για την πατριωτική εισφορά του Τσίπρα: Μοίρασε πάλι σανό παρουσιάζοντας ένα υποτιθέμενο αντίμετρο
Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά πρώτη η ΝΔ, «βαρίδι» η ακρίβεια – Το 12% βλέπει θετικά ενδεχόμενο κόμμα Σαμαρά