Βίντεο: Άγρια παρενόχληση στη Halsey ενώ τραγουδούσε στη σκηνή - Δείτε τι έκανε θαυμάστριά της
Η νεαρή γυναίκα της τραβούσε τις ζαρτιέρες, ενώ την παρενοχλούσε
Άγρια παρενόχληση βίωσε πάνω στη σκηνή η Halsey. Ενώ τραγουδούσε, η καλλιτέχνιδα δέχτηκε ένα άσεμνο άγγιγμα στον μηρό της από θαυμάστριά της. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από παρευρισκόμενο και δημοσιεύτηκε στα social media.
Σε κλιπ που έχει αναρτηθεί στο Twitter, η Halsey εμφανίζεται να τραγουδά, ενώ ένα νεαρό κορίτσι αγγίζει το πόδι της όλο και πιο ψηλά, κρατιέται από τις ζαρτιέρες της και προσπαθεί να αγγίξει τους γλουτούς της.
Τη στιγμή που το χέρι της ανεβαίνει, ο φρουρός ασφαλείας της τραγουδίστριας το απομακρύνει. Το περιστατικό, όπως σημειώνει το protothema.gr, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, με θαυμαστές της Halsey να υποστηρίζουν πως πρόκειται για «ξεκάθαρη παρενόχληση» και να τονίζουν πως οι καλλιτέχνες πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό.
I can’t even believe i have to say this. Respect Halsey and DO NOT touch her or anyone like this without their consent. You people are unbelievable.#BackToBadlandspic.twitter.com/eIJKB1pzU2
— halsey archive (@haIseylq) November 6, 2025
Κάποιοι μάλιστα, ανακάλυψαν το κορίτσι από φωτογραφίες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο από την ημέρα της συναυλίας και φρόντισαν να δημοσιεύσουν τον λογαριασμό της, επικρίνοντας παράλληλα τη συμπεριφορά της.
This is why was sexually harassing and touching Halsey. Claims they were “keeping her up” while security was trying to claw her off of h.
When confronted they simply did reacts in the gc and then left after everyone called them out on their behavior. 0 accountability! https://t.co/qPs8xFk3Bu pic.twitter.com/GEQZdLM16s
— grave ⛰︎ going back2badlands (@hexqlila) November 6, 2025
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ και Εμανουέλ Μακρόν στη Νέα Υόρκη – Συζήτηση για την εθνική κυριαρχία ΗΠΑ – Γαλλίας
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει απειλήσει επανειλημμένα να προσαρτήσει τον Καναδά και προ ημερών δημοσιοποίησε μέσω Truth Social χάρτη στον οποίο όλη η περιοχή έχει τα χρώματα της σημαίας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής Σεν-Πιερ-ε-Μικελόν.
Πρίσλεϊ Γκέρμπερ: Πέθανε ο γιος της Σίντι Κρόφορντ σε ηλικία 27 χρόνων – Βρέθηκε νεκρός σε κέντρο αποκατάστασης
Ο 27χρονος είχε μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε ενώ η αδελφή του είχε παραδεχθεί τον εθισμό του στα ναρκωτικά και την σκληρή μάχη που έδινε για να απεξαρτηθεί.
Τιτανικός: Νέα έρευνα για τις μοιραίες αποφάσεις που οδήγησαν στο διασημότερο ναυάγιο στην ιστορία
Ο «Τιτανικός» βυθίστηκε στο παρθενικό του ταξίδι από το Σαουθάμπτον προς τη Νέα Υόρκη, όταν προσέκρουσε σε παγόβουνο στον Βόρειο Ατλαντικό.
Τραμπ και Ζελένσκι θα συναντηθούν στη Νέα Υόρκη – «Μπορεί να αλλάξουν πολλά» λέει ο Ουκρανός Πρόεδρος
«Όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρξει ειρήνη», τονίζει ο Ζελένσκι και ευχαριστεί όσους εξακολουθούν να στηρίζουν την Ουκρανία.
Μερτς μετά τη νέα εκλογική ήττα: Καταστροφή το αποτέλεσμα στο Μεκλεμβούργο, αναλαμβάνω την ευθύνη για μεταρρυθμίσεις
«Το αποτέλεσμα στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία δεν μπορεί να ωραιοποιηθεί, είναι μια καταστροφή» δήλωσε ο Γερμανός καγκελάριος σχολιάζοντας την εκλογική επίδοση του κόμματός του.