Λαμία: Συγκλονιστικές εικόνες από τον απεγκλωβισμό κατοίκων στο Κόμμα - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 07:06 Λαμία: Συγκλονιστικές εικόνες από τον απεγκλωβισμό κατοίκων στο Κόμμα - ΒΙΝΤΕΟ

Δραματικές ώρες στη Λαμία - Κουβαλούσαν τους ηλικιωμένους στην πλάτη, με μπουλντόζες και με βάρκες.

Σε εξέλιξη είναι η επιχείριση απεγκλωβισμού των κατοίκων στο χωριό Κόμμα που πλημμύρισε νωρίς το πρωί από τα νερά του Σπερχειού.

Οι πυροσβέστες της 7ης ΕΚΑΚ με τις βάρκες, αλλά και οι άνθρωποι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων, με ότι όχημα μπορούσαν να προσεγγίσουν πήγαιναν πόρτα - πόρτα για να απεγκλωβίσουν τους κατοίκους.

Στις επόμενες φωτογραφίες βλέπετε τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Κώστα Ξεφλούδα να κουβαλάει στην πλάτη έναν ηλικιωμένο κάτοικο στο Κόμμα.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος πήγαινε από σπίτι σε σπίτι με την μπουλντόζα ή το τρακτέρ για να δει αν ο κόσμος είναι καλά και με τους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας απομάκρυναν εκείνους που χρειάζονταν βοήθεια, όπως βλέπετε και στις επόμενες φωτογραφίες.  

«Η κατάσταση είναι δύσκολη και προσπαθούμε πρώτα και πάνω απ όλα να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές...», είπε στο LamiaReport ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε βίντεο από το χωριό Κόμμα:

Τα νερά του Σπερχειού έφτασαν μέχρι τη νότια πλευρά της πόλης, λίγο πιο κάτω από το ΤΕΙ Λαμίας, όπου ο δρόμος προς Κόμμα, Μοσχοχώρι και τα άλλα χωριά έχει κλείσει.

Δείτε βίντεο από το σημείο

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση