Είχαμε γάμο το Σαββατοκύριακο στο LamiaReport

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 08:10 Είχαμε γάμο το Σαββατοκύριακο στο LamiaReport

Ίσως να παρατηρήσατε το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018, το βράδυ, μια διακοπή στη ροή των ειδήσεων του LamiaReport.

Όλη η οικογένεια του ειδησεογραφικού μας portal, βρέθηκε κοντά στην ωραιότερη μέρα της ζωής του Μπάμπη Κωνσταντόπουλου, που εκείνο το βράδυ ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τη μεγάλη του αγάπη την Κατερίνα Σταμούλη, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Συνοικισμό Ευρυτάνων Λαμίας.

Μαζί τους πολλοί φίλοι, συγγενείς και φυσικά οι πάντα άξιοι κουμπάροι τους, τέσσερις τον αριθμό οι: Σύλβια Οικονομίδου, Πάρης Κρέτσης, Αριστέα Κυριακάτη, Χρήστος Τσαφώνιας.

Ο γαμπρός βρέθηκε πρώτος στην εκκλησία – κατά το πρωτόκολλο – και μερικά λεπτά αργότερα η καλή του ήρθε συνοδεία της οικογένειάς της και των συγγενών της με τα πόδια από το πατρικό της σπίτι που βρίσκεται στο Συνοικισμό.

Η Κατερίνα πραγματικά έλαμπε μέσα στο νυφικό που ήταν δημιουργία της Stili Deligianni και ομοίως έλαμψε και το πρόσωπο του Μπάμπη που την υποδέχτηκε για να περάσουν μαζί το κατώφλι της εκκλησίας.

Το μυστήριο τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Αγαθόνικος Βενετσάνος.

Ακολούθησε μία υπέροχη, όσο και μεγάααα...λη βραδιά, στον "Τόπο Τεχνών Χώρα".

Μπάμπη και Κατερίνα, να ζήσετε ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση