Βραβείο για το πρατήριο της BP στη Στυλίδα!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 08:02 Βραβείο για το πρατήριο της BP στη Στυλίδα!

Το πρατήριο «Τσαντής Δημήτριος και ΣΙΑ ΟΕ» στη  Στυλίδα, βραβεύτηκε ανάμεσα στα δέκα καλύτερα πρατήρια της Ελλάδα, από τα "Ελληνικά Καύσιμα BP", ως αναγνώριση της εξαιρετικής επίδοσης για το έτος 2018.

Οι νικητές πρατηριούχοι και τα αντίστοιχα στελέχη πωλήσεων για το 2018, βραβεύτηκαν σε μια ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μαυροβούνιο, στις 6 Ιουνίου 2019.

Στο διαγωνισμό που διοργανώθηκε από τα "Ελληνικά Καύσιμα BP", αξιολογήθηκαν οι επιδόσεις όλων των στελεχών, πωλήσεων, πρατηρίων με σήματα BP - EKO σε Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία.

Βασικά κριτήρια επιλογής ήταν η ασφαλής λειτουργία των πρατηρίων, η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών, η ποιότητα των καυσίμων, καθώς και η επίτευξη των ετήσιων επιχειρησιακών στόχων.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Ρ. Καραχάννας, ο ανώτερος Διευθυντής Λιανικής Εμπορίας Ι. Σιγάλας και άλλα στελέχη, καθώς και τιμή μας έκανε ο πρέσβης της Ελλάδας στο Μαυροβούνιο.

«Πρατήριο υγρών καυσίμων BP - Τσαντής Δημήτριος και ΣΙΑ ΟΕ» - Προσφέρουμε και διατηρούμε την ποιότητα στα καύσιμα εδώ και 47 χρόνια, από το 1972.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση