«Χρυσό Τιμόνι 2019» για το ολοκαίνουργιο ŠKODA KAMIQ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 16:13 «Χρυσό Τιμόνι 2019» για το ολοκαίνουργιο ŠKODA KAMIQ

Ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της αυτοκινητοβιομηχανίας για το ŠKODA KAMIQ κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Καλύτερο Αυτοκίνητο μέχρι 25.000 €». Σύμφωνα με τους κριτές το ολοκαίνουργιο ŠKODA KAMIQ αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία του

Tο ολοκαίνουργιο ŠKODA KAMIQ ξεκινά την εμπορική του καριέρα στην Ελλάδα με ένα σημαντικό ατού: το νέο compact SUV της ŠKODA κατέκτησε το «Χρυσό Τιμόνι 2019» (στα Γερμανικά: Das Goldene Lenkrad 2019), ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία! Το βραβείο απονέμεται από κοινού, από το περιοδικό αυτοκινήτου «Auto Bild» και την εφημερίδα «Bild am Sonntag».

Στον εφετινό θεσμό, υποψήφια ήταν συνολικά πενήντα οκτώ μοντέλα, που λανσαρίστηκαν τους τελευταίους δώδεκα μήνες, χωρισμένα σε έντεκα κατηγορίες. Το ŠKODA KAMIQ κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Καλύτερο Αυτοκίνητο μέχρι 25.000 €». Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους-δοκιμαστές των Μέσων, το KAMIQ προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία του, ξεχωρίζοντας σε τομείς όπως η συνολική ποιότητα, τα οδηγικά χαρακτηριστικά, το επίπεδο εξοπλισμού ήδη από τη βασική έκδοση, τις συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις σε συνδυασμό με το ευρύχωρο εσωτερικό και τέλος, τη σχέση αξίας/τιμής.

Στην τελετή απονομής που έλαβε χώρα στο Βερολίνο, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κρίστιαν Στρούμπε (Christian Strube), Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για την Τεχνική Ανάπτυξη της ŠKODA AUTO, που δήλωσε σχετικά: «το KAMIQ, με ένα πολύ μοντέρνο design έρχεται να προσφέρει στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη ŠKODA, όπως ποιότητα, χώροι, value for money σε μία νέα κατηγορία μοντέλων για τη μάρκα, απευθυνόμενο σε ένα νέο γκρουπ πελατών».

Ο θεσμός Χρυσό Τιμόνι (Das Goldene Lenkrad) ξεκίνησε το 1976 ως μία πρωτοβουλία της Bild am Sonntag ενώ από το 2009 συνδιοργανώνεται με την Auto Bild, το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία περιοδικό αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Το Χρυσό Τιμόνι που κέρδισε το KAMIQ, είναι το έκτο συνολικά για τη ŠKODA. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ŠKODA KAROQ είχε επίσης βραβευθεί με Χρυσό Τιμόνι, το 2017.

Το ολοκαίνουργιο ŠKODA KAMIQ έκανε την πανελλήνια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019», που ανοίγει τις πύλες της στο τέλος της εβδομάδας - Εσείς μπορείτε να το δέιτε ήδη από κοντά στην Škoda Karellis.

 

"Group Karellis" - Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22310 23563 mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Δείτε περισσότερα στο www.karellis-group.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση