Αυτό είναι το σημείο συνάντησης των ερωτευμένων στην πόλη!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 07:53 Αυτό είναι το σημείο συνάντησης των ερωτευμένων στην πόλη!

Την ερχόμενη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου οι ερωτευμένοι δίνουν ραντεβού και βγάζουν φωτογραφία στην "καρδιά" της Lacta στον πεζόδρομο της Ροζάκη Αγγελή στο Κοσμηματοπωλείο «AV ATHANASIOS VELLIOS».

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σχεδόν έφτασε! Φέτος το σημείο συνάντησης των ερωτευμένων στην πόλη είναι για άλλη μια χρονιά το Κοσμηματοπωλείο «AV ATHANASIOS VELLIOS» Ροζάκη Αγγελή 20 και Καλύβα Μπακογιάννη (πεζόδρομος) που σε συνεργασία με την Lacta έχουν φροντίσει να κάνουν αυτή τη μέρα ξεχωριστή.

Ανακάλυψε τώρα την ολοκαίνουργια ολοκληρωμένη συλλογή από χειροποίητα κοσμήματα αφιερωμένη στην ημέρα των ερωτευμένων στο φυσικό αλλά και ηλεκτρονικό κατάστημα velliosoro.gr και κάνε τα πιο εντυπωσιακά δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ταυτόχρονα, με τις αγορές σου με αφορμή την ημέρα αυτή μπορείς να δωρίσεις και μια σοκολάτα Lacta με χειρόγραφη αφιέρωση!

Φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, βρες ένα μοναδικό δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα από το κατάστημα AV Athanasios Vellios Jewelry σε ένα μεγάλο εύρος τιμών, ξεκινώντας από 10€.

#LoVellios

Σας παρουσιάζουμε δύο χειροποίητες συλλογές, για ξεχωριστές στιγμές, από Ασήμι 925 με Swarovski και Χρυσό 14Κ με Μαύρα διαμάντια, εμπνευσμένες και σχεδιασμένες από τον Αθανάσιο Βέλλιο.

Κοσμηματοπωλείο - AV Athanasios Vellios Jewelry
Ροζάκη Αγγέλη 20 & Καλύβα Μπακογιάννη , Λαμία
Τηλέφωνο : 22310 27723
Facebook:
Velliosoro
Instagram: Velliosoro
E-Shop: www.velliosoro.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση