Λαμία: Ημερίδα για τις Σύγχρονες Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου στο Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 07:28 Λαμία: Ημερίδα για τις Σύγχρονες Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου στο Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος

Ημερίδα με θέμα «Σύγχρονες Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου» θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022, στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος στη Λαμία, Αθηνών 18 και Χαιρώνειας 2.

Θα γίνει παρουσίαση του κανονισμού φυσικού αερίου, για τις οικιακές, επαγγελματικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις από τον κο Μπετούνη Ιωάννη, Μηχανολόγο Μηχανικό.

Στην ημερίδα επίσης θα μιλήσει ο διευθυντής του ΙΕΚ κος Γιάτσος Στέργιος, ο Τεχνικός Μηχανικός Φυσικού Αερίου Ευάγγελος Καραματσούκης, υπάλληλος της ΔΕΔΑ και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Τρικαίων κος Βαλομάνδρας Νικόλαος.

Η πρόσκληση ειδικότερα αφορά τεχνίτες υδραυλικούς, τεχνίτες εστιών καύσης, τους μηχανικούς και τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας που ασχολείται με τα είδη θέρμανσης, καθώς και όσους ενδιαφέρονται για τις εγκαταστάσεις του φυσικού αερίου.

Θα παρακαλούσαμε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή για κράτηση θέσης.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 5:00' το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί στις 9:00' το βράδυ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 27500.

Δωρεάν ημερίδα με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής.

Για την παρακολούθηση, απαιτείται επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή διενέργεια RAPID TEST από τους συμμετέχοντες, για την προστασία από τον COVID19.

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για όλες τις ειδικότητες από το «Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος», επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και ακολουθήστε το επάγγελμα των ονείρων σας!

«Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος»
Διεύθυνση: Αθηνών 18 και Χαιρώνειας 2 - Λαμία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231027500
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: thessalikoiek.gr
Facebook: Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση