Καλώς ήρθατε στον πιο ζεστό προορισμό στην Υπάτη!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 09:10 Καλώς ήρθατε στον πιο ζεστό προορισμό στην Υπάτη!

Το «Εν Υπάτη» αποτελεί το μέρος όπου η φιλοξενία συναντά τη γεύση και η κάθε στιγμή γίνεται μια ευχάριστη εμπειρία.

Το κατάστημα λειτουργεί από το 1984 στην άκρως γραφική Υπάτη.

Μπαίνοντας μέσα θα σας "μυρίσει" παράδοση με το ξύλο και την πέτρα να αγκαλιάζουν το χώρο και να προσφέρουν ζεστασιά, καθώς το τζάκι είναι όλη μέρα αναμμένο αυτές τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Αν θέλετε να απολαύσετε ζεστό ελληνικό καφέ στη χόβολη, συντροφιά με τους πιο λαχταριστούς χειροποίητους ζεστούς λουκουμάδες, τότε σίγουρα έχετε βρει το σωστό σημείο!

Στο «Εν Υπάτη» θα απολαύσετε τις πιο νόστιμες και φυσικά χειροποίητες παραδοσιακές πίτες (όπως της μαμάς μας), αλλά και γλυκά που θα σας κάνουν να γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Γλυκές βάφλες, γλυκό του κουταλιού δίπλα από τον καφέ σας, αλμυρά σνακ για όλα τα γούστα και πολλά ακόμα θα βρείτε στο menu.

Αν θέλετε να ξεφύγετε για λίγο από το άγχος της καθημερινότητας, τότε ξέρετε τον προορισμό, και είναι μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη Λαμία.

Στο «Εν Υπάτη»  η απόλαυση της αυθεντικής γεύσης συναντά την ομορφιά του καφέ!

«Εν Υπάτη»
Καφετέρια
Υπάτη, Λαμία

Τηλέφωνο: 2231098102
Facebook: Εν Υπατη Καφέ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση