Λαμία: Σε κλίμα χαράς, με την ευλογία του Φθιώτιδος Συμεών η κοπή πίτας στο κρεοπωλείο «Ζήσιμος» (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 08:30 Λαμία: Σε κλίμα χαράς, με την ευλογία του Φθιώτιδος Συμεών η κοπή πίτας στο κρεοπωλείο «Ζήσιμος» (ΦΩΤΟ)

Σε ευχάριστο κλίμα, παρουσία συγγενών και φίλων το κρεοπωλείο «Ζήσιμος», Λεωνίδου 65 στη Λαμία, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Την Αγιοβασιλόπιτα για το 2024 ευλόγησε ο Φθιώτιδος Συμεών, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά στην οικογενειακή επιχείρηση της τοπικής μας κοινωνίας και παράλληλα ευχαρίστησε την οικογένεια Ζήσιμου, για την συμπαράστασή τους στα Ιδρύματα της Μητροπόλεως, αλλά και σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, με δωρεές κρεάτων.

Το Κρεοπωλείο «Ζήσιμος» για πάνω από 50 χρόνια προσφέρει ντόπια, ελληνικά και αγνά κρέατα στους πελάτες του.

Κρεοπωλείο «Ζήσιμος»
Λεωνίδου 65 - Λαμία
Τηλέφωνο: 22310 36564
Facebook:
ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΖΗΣΙΜΟΣ

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση για την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στο κρεοπωλείο «Ζήσιμος»:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση