Λαμία: Την πρωτοχρονιάτικη της πίτα έκοψε η «SPAL Α.Ε.» την Τσικνοπέμπτη (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 08:53 Λαμία: Την πρωτοχρονιάτικη της πίτα έκοψε η «SPAL Α.Ε.» την Τσικνοπέμπτη (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ακόμη χρονιά σε μια όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της γνωστής κατασκευαστικής εταιρείας στο χώρο προϊόντων αλουμινίου SPAL Α.Ε., έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Οι μέτοχοι της εταιρείας, Μίλτος Αλαφροπάτης, Ανέστης Αλαφροπάτης και Παναγιώτης Σπαθούλας, ευχαρίστησαν τους εργαζόμενους και το ευρύ κοινό για τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Στόχος της εταιρείας για το νέο έτος, είναι να αυξήσει την παραγωγή, αλλά και να ενισχύσει το δίκτυο των συνεργατών της.

Πρόκειται για μια κατασκευαστική εταιρεία πρότυπο στο χώρο προϊόντων αλουμινίου και P.V.C., που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας και έχει καταφέρει να ανοίξει τα φτερά της και στο εξωτερικό.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση της κοπής πίτας της «SPAL Α.Ε.» που έγινε την Τσικνοπέμπτη:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση