Όλοι οι μαθητές γίνονται για μια μέρα …αγρότες! ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 14:40 Όλοι οι μαθητές γίνονται για μια μέρα …αγρότες! ΦΩΤΟ

Καθημερινά εκατοντάδες μαθητές νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων επισκέπτονται τον τόπο τεχνών Χώρα στα Λελέικα Υπάτης που στα πλαίσια του 10ου Φεστιβάλ Oίτης 2016, πραγματοποιείται το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα Αγροτικής Εκπαίδευσης καθώς και η Belle Arte for Kids.

Οι μικροί αγρότες αυτή την εβδομάδα δοκίμασαν να κατασκευάσουν «Λαχανόκηπο χωρίς σκάψιμο» με τη μέθοδο των παρτεριών χρησιμοποιώντας υλικά μέσα από το κτήμα.

Μελιτζάνες, ντομάτες , πιπεριές, φασόλια, καλαμπόκι, αγγούρι, κολοκύθι ήταν μερικά από τα φυτά και τους σπόρους που χρησιμοποίησαν και φύτεψαν.

Η κατασκευή του Λαχανόκηπου θα συνεχίζεται και όλο το Μάιο ενώ μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει και το πρόγραμμα «ο κύκλος τους σιταριού και του ψωμιού».

Για να δηλώσετε και εσείς συμμετοχή τηλεφωνήστε στο 22310 51075 ή στο 6936994980.

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το www.xwra.gr

Το Φεστιβάλ Οίτης τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Δήμου Λαμιέων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση