Έλα το Σαββατοκύριακο στις Ράχες για να γυμναστούμε δίπλα στην παραλία!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 10:03 Έλα το Σαββατοκύριακο στις Ράχες για να γυμναστούμε δίπλα στην παραλία!

Για πρώτη φορά στις Ράχες αλλά και στην Ελλάδα το ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής "FITBALL-BOOTCAM WORKOUT" , δίπλα στη θάλασσα, στο Bojo Summer Club!!!!

Η πρωτότυπη ιδέα ανήκει στο Γυμναστή Δημήτρη Αρκιτσαίο, ο οποίος θα έχει και την επιμέλεια του όλου προγράμματος που ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο και θα συνεχιστεί μεχρι τέλος Αυγούστου.

Μάθε περισσότερα για το πως μπορείς να συμμετέχεις!

Το πρότζεκτ αφορά ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο για πρώτη φορά θα γίνει δίπλα στην παραλία, σε έναν καλοκαιρινό και όμορφο χώρο!

Το πρόγραμμα ονομάζεται FITBALL-BOOTCAM WORKOUT και περιλαμβάνει ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης, ισορροπίας, απώλειας λίπους, σε συνδυασμό με μουσική, που προσδίδει ευχάριστη διάθεση στους ασκούμενους.

Όπως μας είπε ο Δημήτρης σε αυτή τη διαδρομή που θα έχει μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα υπάρχουν και αρκετές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες !!!

Το πρόγραμμα ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουλίου, μεσημεριανές ώρες, στο Bojo Summer Club!!!

Σήμερα Σάββατο θα έχουν όλοι την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη λειτουργική αυτή Γυμναστική χωρίς κανένα κόστος.

Από την Κυριακή θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το κόστος σε αφίσες και σχετικές αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Ευχαριστούμε το Bodybuilding Club που μας παρέχει τον εξοπλισμό καθώς και το ενεργειακό ποτό Epic για την πολύτιμη συνδρομή στην προσπάθειά μας!!!

Περισσότερες πληροφορίες στο 698 4345485 (Δημήτρης)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση