Λαμία: Άρωμα μουσικής στις γειτονιές της πόλης - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 13:05 Λαμία: Άρωμα μουσικής στις γειτονιές της πόλης - ΒΙΝΤΕΟ

Στις γειτονιές της Λαμίας και τις κοινότητες του Δήμου Λαμιέων θα κάνει σεργιάνι η Φιλαρμονική, για να δώσει ένα ξεχωριστό μουσικό άρωμα!

Η αρχή έγινε εχθές το απόγευμα από την πλατεία "Καράβι", όπου τη "μίνι συναυλία" της Φιλαρμονικής απόλαυσαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας και ο Δήμαρχος που συνεχάρησαν τον μαέστρο Δημήτρη Μαντά και όλα τα παιδιά της ορχήστρας.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων στις γειτονιές θα ανακοινωθεί σύντομα.

«Μια ευχάριστη μουσική έκπληξη περίμενε απόψε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, αλλά και εμένα. Η Φιλαρμονική μας καινοτομεί και φέρνει τη μουσική στην πόρτα μας! Ξεκινώντας από σήμερα, οι ταλαντούχοι μουσικοί της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας, θα χρωματίζουν μουσικά γειτονιές σε όλο το Δήμο Λαμιέων σκορπίζοντας νότες χαράς και αισιοδοξίας...» σχολίασε o Νίκος Σταυρογιάννης.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαος για τον Μαέστρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής και όλα τα παιδιά που συμμετέχουν.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση