«Ανοπαία Ατραπός» Γιαννόπουλος και Μαλάι νικητές! - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Μαΐου 2017 21:50 «Ανοπαία Ατραπός» Γιαννόπουλος και Μαλάι νικητές! - ΦΩΤΟ

Με Ψινάκη και Σταυρογιάννη οι απονομές στον 8ο Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος «Ανοπαία Ατραπός»  στις Θερμοπύλες!

Με ρεκόρ συμμετοχών, οι οποίες έφτασαν τις 322, ρεκόρ διαδρομής για τους άντρες, αλλά και διπλό ρεκόρ διαδρομής για τις γυναίκες, μιας και οι δυο πρώτες γυναίκες έσπασαν το προηγούμενο ρεκόρ, έπεσε η αυλαία για τον 8ο Ορεινό Αγώνα , «Ανοπαία Ατραπός».

Ο Κώστας Γιαννόπουλος , αθλητής του Συλλόγου «Τραχίνα», με χορηγό τη Dynafit, είναι ο νικητής της διαδρομής, με χρόνο  1:11:18, δεύτερο τον Ηλία Καραλή, του Το.Συ.Ν. Αμφίκλειας  με χρόνο , 1:14:58 και τρίτο τον  Σιαμπάνη  Σπύρο , με χρόνο 1:15:54

Στις γυναίκες, πρώτη νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Μαλάι, αθλήτρια της Odlo – La Sportiva με χρόνο ρεκόρ διαδρομής  1:25:41 , δεύτερη, με χρόνο  1:29:25  η Φωτεινή Κολόκα, αθλήτρια της Dynafit και τρίτη η Φραγκοπούλου Κλεοπάτρα, της "Αγνιάδης Σπορ", με χρόνο  1:31:30.

«Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και τη πολύ μεγάλη συμμετοχή σε έναν ορεινό αγώνα δρόμου με ξεχωριστή σημασία που σηματοδοτεί και δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε και σήμερα στις δύσκολες εποχές που ζούμε...». δηλωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο οποίος έκανε τις απονομές μαζί με τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη που βρέθηκε στη Λαμία το προηγούμενο διήμερο καλεσμένος σε ένα γάμο.

Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα εδώ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση