Λαμία: Μοίρασαν φυλλάδια οι αντιδήμαρχοι (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 14:40 Λαμία: Μοίρασαν φυλλάδια οι αντιδήμαρχοι (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Πρωτοβουλία του Δήμου Λαμιέων για πεζούς και οδηγούς στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας…

Συνεχίζονται στο Δήμο Λαμιέων οι δράσεις της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας», με τα συνεργεία του Δήμου να βάφουν από το πρωί της Τρίτης (19/9) τις διαβάσεις πεζών σε κεντρικά σημεία της Φθιωτικής Πρωτεύουσας.

Το μήνυμα τόσο της υπεύθυνης των δραστηριοτήτων Αντιδημάρχου, Βίβιαν Αργύρη, όσο και των Αντιδημάρχων, Στέλιου Καραγιάννη και Δημήτρη Κυρίτση, του Διοικητή της Τροχαίας Λαμίας Αστυνομικού Υποδιευθυντή Ανδρέα Κυρίτση και του Προέδρου του ΚΤΕΛ Λαμίας, Νίκου Γούλα είναι «Είμαι πεζός… Σέβομαι τους οδηγούς και περνάω απέναντι μόνο από τις διαβάσεις - Είμαι οδηγός… Σέβομαι τους πεζούς, σταματώ και δεν σταθμεύω στις διαβάσεις».

Στη συγκεκριμένη δράση, όλοι τους μοίρασαν φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς, συνομιλώντας ταυτόχρονα με πεζούς για τη σημασία του αλληλοσεβασμού στην κίνηση τους στους δρόμους.

Την Τετάρτη 20/9 τη σκυτάλη παίρνουν τα μικρά παιδιά των Παιδικών Σταθμών, που σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Λαμίας μοιράζουν φυλλάδια στους οδηγούς.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των δράσεων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας:

Πέμπτη 21/9:

18:00 – 20:00: Πλατεία Λαού: Οι μαθητές των Εικαστικών Εργαστηρίων ζωγραφίζουν πανό με θέμα: «Ποια πόλη ονειρευόμαστε» που θα αναρτηθούν στο  Δημαρχείο.

Παρασκευή 22/9: Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο

9:00 - 12:00: Λουτρά Υπάτης: Πεζοπορία των μελών του Κ.Α.Π.Η. και των μελών του Ανακουφιστικού Συλλόγου φροντίδας ατόμων με άνοια «Η ΠΑΝΑΚΕΙΑ»,

19:00 – 20:00: Κέντρο Λαμίας: «Νότες και κίνηση», μουσικά ακούσματα από τη Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας,

20:00 – 21:00: Πλατεία Ελευθερίας (Καράβι): Προβολή ταινίας με θέμα την μετακίνηση από την Περιβαλλοντική Ομάδα του 4ου Γυμνασίου Λαμίας,

19:00 - 21:00: Κλείσιμο δρόμων στο κέντρο της πόλης που περικλείεται από τις οδούς Όθωνος, Καραϊσκάκη, Αγνώστου Στρατιώτη, Υψηλάντη, Μακροπούλου, Αχιλλέως, Πατρόκλου, Βενιζέλου, Μπότσαρη, Παπακυριαζή, Θερμοπυλών, Καποδιστρίου και Αμαλίας,

19:00 – 21:00: Ποδηλατοδρομίες από τις συνοικίες της πόλης προς το κέντρο, από τον Ποδηλατικό και Δρομικό Σύλλογο Λαμίας, τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λαμίας και μεμονωμένους ποδηλάτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση