Για Karate, Kick Boxing, Ziu Zitsu μόνο στον «Μέγα Αλέξανδρο»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 10:20 Για Karate, Kick Boxing, Ziu Zitsu μόνο στον «Μέγα Αλέξανδρο»

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στον Αθλητικό Σύλλογο Πολεμικών Τεχνών Καράτε «Ο Μέγας Αλέξανδρος» - Εδώ θα προετοιμαστούν οι αθλητές Καράτε για τις επόμενες Ολυμπιάδες!

Στο κατώφλι της νέας αθλητικές περιόδου και οι επιλογές - προτάσεις πάρα πολλές για τον γονιό, τον νέο ή την νέα, όλους εμάς που ψάχνουμε χρόνο και τρόπους να αθληθούμε.

Γιατί λοιπόν να επιλέξει κανείς τον «Μέγα Αλέξανδρο»;

Σκεφθείτε μόνο αν σας αρέσει ή σας ταιριάζει το Karate, το Kick Boxing ή το Ziu Zitsu. Τότε θα πρέπει να μάθετε τα μυστικά τους από τους ειδικούς.

Ο «Μέγας Αλέξανδρος» είναι το μοναδικό σωματείο στη Φθιώτιδα που αναγνωρίζεται από την ΕΛΟΚ, που με τη σειρά της είναι η μοναδική αναγνωρισμένη Ομοσπονδία από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το άθλημα του Καράτε.

Επιπλέον ο ιδρυτής του «Μέγα Αλέξανδρου» και προπονητής του συλλόγου, Βασίλης Κατρούλης, είναι ο μοναδικός με δίπλωμα προπονητή Καράτε στη Φθιώτιδα. Επίσης είναι επικεφαλής της All Japan Kyokushin Union, της World Kumite Organization και της Titans Kick Boxing - Mauy Thai Academy στην Ελλάδα.

Στη σχολή οι μαθητές διδάσκονται από πτυχιούχους προπονητές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, Kyokushinkai Karate, Kick Boxing, Ziu Zitsu. Υπάρχουν ξεχωριστά τμήματα για προχωρημένους και αρχαρίους.

Από την περσινή χρονιά επίσης έχει διαμορφωθεί ένα νέο πρόγραμμα με αρκετούς διασυλλογικούς αγώνες και Πανελλήνια Πρωταθλήματα, καθώς το καράτε επισήμως από το 2020 θα παίρνει μέρος στις Ολυμπιάδες. Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, ο Βασίλης Κατρούλης ανέλαβε Γενικός Γραμματέας στην τεχνική επιτροπή της Ομοσπονδίας για την Κεντρική Ελλάδα, υποστηρίζοντας τα ντόπια ταλέντα.

Αν είστε γονιός και αναζητάτε το καλύτερο για το παιδί σας, εκτός από την σωστή άθληση, η σχολή εγγυάται και τη σωστή διαμόρφωση του χαρακτήρα του, μέσα από την πειθαρχία και το σεβασμό πρωτίστως στον ίδιο του τον εαυτό.

Ο Βασίλης Κατρούλης και οι συνεργάτες του περιμένουν παλιούς και νέους αθλητές που θέλουν να ασχοληθούν με το καράτε, στη σχολή, στην οδό Αγράφων 37, πλησίον του Χαλκιοπούλειου Αθλητικού Κέντρου στη Λαμία.

Εγγραφές καθημερινά από τις 10:30 π.μ. – 13:30μ.μ. και 17:30 μ.μ. – 21:30 μ.μ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6982373363 (what’s up).

Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών «Μέγας Αλέξανδρος»

Αγράφων 37, Λαμία (κοντά στο Χαλκιοπούλειο)

Ελάτε στην παρέα μας στο Facebook: Hellenic KyokushinUnion Lamia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση