Πλήρωσε τον Χριστοδουλόπουλο η ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 18:27 Πλήρωσε τον Χριστοδουλόπουλο η ΑΕΚ

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ εκδίκασε την προσφυγή που έχει καταθέσει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Πρόκειται για ποσό που είχε παρακρατηθεί από τον διεθνή επιθετικό, ως πρόστιμο για τις δηλώσεις που είχε κάνει κατά της ομάδας και για το οποίο δεν δόθηκε άδεια από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Στη διάρκεια της διαδικασίας, η ΠΑΕ ΑΕΚ -μέσω της εκπροσώπου της, Ελευθερίας Ρίζου- έκανε γνωστό πως έχει πληρώσει 41.105 ευρώ προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Πιο συγκεκριμένα, οι “κιτρινόμαυροι” έδωσαν στον ποδοσφαιριστή 27.805 για την κατάκτηση της Superleague, 10.000 για την πρόκριση στο Europa League, 3.000 ευρώ για ενοίκια και 400 ευρώ για το επίδομα άδειας του 2018.

 

Η κόντρα των δυο πλευρών πλέον αφορά τους φόρους του συμβολαίου που υπεγράφη τον Αύγουστο του 2016 και την εισφορά αλληλεγγύης. ΑΕΚ και Ολυμπιακός πήραν προθεσμία μέχρι την Δευτέρα για την κατάθεση των υπομνημάτων.

Από την ΑΕΚ πάντως διευκρινίζεται ότι η ομάδα δεν έχει κάνει πίσω, όσον αφορά την κύρια αντιδικία που έχει με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και η οποία είναι ακόμα σε εξέλιξη.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση