ΠΑΕ ΑΕΚ για Ολυμπιακό: “Ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος”

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 18:50 ΠΑΕ ΑΕΚ για Ολυμπιακό: “Ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος”

Έξαλλοι είναι στην ΑΕΚ με την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής για τα επεισόδια των φίλων του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, καθώς θεωρούν ότι ήταν πολύ πιο σοβαρά από εκείνα που έφεραν αφαίρεση βαθμών στην ομάδα τους.

Κατά των πειθαρχικών οργάνων φέρεται η ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά την ποινή 60.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα επεισόδια στην Πάτρα, κάνοντας λόγο για “αλλοίωση του εφετινού πρωταθλήματος”.

Οι “κιτρινόμαυροι” θεωρούν άδικη την αφαίρεση βαθμών από την Ένωση, μετά το παιχνίδι από τους “ερυθρόλευκους” στο ΟΑΚΑ, καθώς υποστηρίζουν ότι όσα συνέβησαν στο παιχνίδι των Πειραιωτών με την Παναχαϊκή ήταν πολύ πιο σοβαρά.

Η θέση της ΑΕΚ για την τιμωρία του Ολυμπιακού

«Η απαλλαγή της ομάδας του Ολυμπιακού για μεγαλύτερης βαρύτητας επεισόδια σε σχέση με ό,τι συνέβη στο μεταξύ μας ντέρμπι αναδεικνύει κατά τρόπο κραυγαλέο την εκτρωματική, παράλογη και άδικη απόφαση σε βάρος της δικής μας ομάδας με την αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και τους δύο αγώνες, που αναγκαστήκαμε να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών.

Κάθε έννοια ισονομίας έχει ήδη καταλυθεί και η αλλοίωση του εφετινού πρωταθλήματος με επιλεκτική και μονομερή εφαρμογή των κανονισμών σε βάρος της δικής μας ομάδας αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση