Λεβαδειακός – ΑΕΚ: Με τριάρα έτοιμη για… ΠΑΟΚ! Σκόραρε ξανά ο Πόνσε

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Μαΐου 2019 22:03 Λεβαδειακός – ΑΕΚ: Με τριάρα έτοιμη για… ΠΑΟΚ! Σκόραρε ξανά ο Πόνσε

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με μία ακόμη νίκη τη φετινή πορεία της στη Superleague, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου και θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μπακασέτας, Λιβάγια και Πόνσε τα γκολ στο 3-0 κόντρα στον Λεβαδειακό.

Στην 30η και τελευταία αγωνιστική της Superleague, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, το οποίο αποτελούσε όμως και την τελευταία πρόβα ενόψει του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η Ένωση θα πάει λοιπόν με… φόρα στη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού όλα τα «ατού» της εμφανίστηκαν σε φόρμα, με τον Λιβάγια να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι εδώ και αρκετό καιρό και τον Πόνσε να συνεχίζει να σκοράρει, φθάνοντας τα 21 τέρματα στη σεζόν.

Το σκορ άνοιξε πάντως, ο Τάσος Μπακασέτας με ωραίο σουτ στο 45ο λεπτό του αγώνα, για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Θετικό νέο για τον Μανόλο Χιμένεθ και το γεγονός ότι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αγωνίστηκε ως βασικός, χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, «λύνοντας» τα χέρια του προπονητή του για το επόμενο ματς τίτλου στο ΟΑΚΑ.

 Οι συνθέσεις στο Λεβαδειακός – ΑΕΚ

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Αντιλέχου (70′ Όμο), Χατζηλάμπρος, Ρεκιασβίλι (61′ Τσαμπούρης), Λιάγκας, Κονέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μαρκόφσκι (64′ Καραχάλιος), Νανγκίς, Νίκας

ΑΕΚ: Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι (76′ Γιαννούτσος), Οικονόμου, Χουλτ (85′ Λόπες), Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (70′ Μπογέ), Μπακασέτας, Λιβάγια, Πόνσε

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση