Ολυμπιακός – Μπάγερν: Να κοιτάξει… κατάματα το μεγαθήριο στο “Καραϊσκάκης”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 10:06 Ολυμπιακός – Μπάγερν: Να κοιτάξει… κατάματα το μεγαθήριο στο “Καραϊσκάκης”

Κρίσιμη “μάχη” για τον Ολυμπιακό απόψε στο “Γ. Καραϊσκάκης”! Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται την Μπάγερν Μονάχου, με σκοπό να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει στο ”κόλπο” της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League και ταυτόχρονα θα τους φέρει πιο κοντά στην τρίτη θέση του ομίλου που οδηγεί στο Europa League.

Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει απόψε (22:00, Cosmote Sports 2) την πρώτη του νίκη στο Champions League προσπαθώντας να αφήσει πίσω την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι που του κόστισε τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Το έργο του απέναντι στη Μπάγερν, μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά με όπλο τη δύναμη της έδρας τους, την οποία εξάλλου επαίνεσε και ο Νίκο Κόβατς στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς και ταυτόχρονα να προκαλέσει την πρώτη ήττα των Βαυαρών από ελληνική ομάδα στα χρονικά, αφού μέχρι τώρα μετρούν 9 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Από την άλλη, η Μπάγερν έχει έρθει στην Αθήνα με όλα τα της τα αστέρια πλην του Νίκλα Σούλε που τραυματίστηκε προ ημερών και θα μείνει εκτός για έξι μήνες με ρήξη χιαστών! Οι δύο «γκέλες» στο πρωτάθλημα (ήττα με 1-2 από την Χοφενχάιμ στο Μόναχο και ισοπαλία 2-2 με την Άουγκσμπουργκ στο ντέρμπι της Βαυαρίας) έχουν κάνει τους Γερμανούς να θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Ο Νίκο Κόβατς άλλωστε στη συνέντευξη Τύπου είπε πως δεν θέλει ούτε καν να σκέφτεται ότι η ομάδα του θα αφήσει βαθμούς στο Καραϊσκάκης.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει με μεγάλη αγωνία την αναμέτρηση κι έχει κάνει εδώ και καιρό sold out. Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε ότι θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σύγκριση με τον αγώνα με τον ΟΦΗ όσον αφορά τα πρόσωπα αλλά σε τακτικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει το ματς όπως το… τέλειωσε με τους Κρητικούς. Με τρία χαφ στον άξονα δηλαδή.

Εκτός από τον Κούτρη που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, εκκρεμούν δύο θέσεις. Η μία είναι αυτή ανάμεσα στον Μεριά και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και η άλλη αυτή στην κορυφή της επίθεσης, με τους Ελ Αραμπί και Γκερέρο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο τεχνικός του Ολυμπιακού φαίνεται να παρατάσσει την εξής ενδεκάδα: Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά (Αβραάμ), Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Λοβέρα, Ελ Αραμπί (Γκερέρο).

Στον αντίποδα, οι Γερμανοί δεν αναμένεται να κάνουν εκπλήξεις και θα αγωνιστούν με τους Νόιερ, Αλάμπα, Κίμιχ, Ερνάντες, Παβάρ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Τολισό, Κομάν, Γκνάμπρι, Κουτίνιο και Λεβαντόφσκι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάνι Μακέλι. Ο 36χρονος Ολλανδός θα διευθύνει για τέταρτη φορά αγώνα των «ερυθρόλευκων». Βοηθοί του θα είναι οι Μάριο Ντικς, Χέσεκλ Στέγκστρα, Κέβιν Μπλομ, ενώ στο VAR θα είναι ο Γιοκίμ Καμπουίς.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση