Διπλό μεταγραφικό μπαμ του Ολυμπιακού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 22:08 Διπλό μεταγραφικό μπαμ του Ολυμπιακού

Την τελευταία στιγμή χτύπησε ο Ολυμπιακός με δυο σημαντικές μετεγγραφές.

Διπλό χτύπημα στο... 90'. Ο Ολυμπιακός όχι μόνο αγόρασε τον Ιντέγιε Μπράουν  έναντι έξι εκατομμυριών ευρώ από την Γουέστ Μπρομ αλλά σύμφωνα με τους Πορτογάλους συμφώνησε με την Πόρτο για τον δανεισμό του Ερνάνι!

. Οι «ερυθρόλευκοι» όλη την μέρα ήταν σε ανοιχτή γραμμή με την Γουέστ Μπρομ για τον 26χρονο Νιγηριανό σέντερ φορ και εν τέλει συμφώνησαν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή έναντι 6 εκατ. ευρώ! Μάλιστα η υπόθεσή του έχει κλείσει και θα ανακοινωθεί την Τρίτη. Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός επιβεβαίωνε την συμφωνία με τον Ιντέγιε οι άνθρωποι της ομάδας άφηναν ανοικτό το παράθυρο για μια ακόμα μεταγραφή.

Ταυτόχρονα με αυτήν την πληροφορία έσκασε η είδηση από την Πορτογαλία. Οτι Πόρτο και Ολυμπιακός τα βρήκαν σε όλα για τον δανεισμό του Ερνάνι. Του παίκτη που ήθελε ο Μάρκο Σίλβα και οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούσαν όλες τις τελευταίες μέρες να τον αποκτήσουν. Από τον Ολυμπιακό δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία για τον Ερνάνι αλλά οι Πορτογάλοι δείχνουν να το έχουν σίγουρο τονίζοντας πως την Τρίτη θα είναι κι αυτός στην Ελλάδα!


ΠΗΓΗ: gazzetta.gr 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση