Πλετίκοσα: "Δεν ισχύει τίποτα με ΠΑΟΚ"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 16:25 Πλετίκοσα: "Δεν ισχύει τίποτα με ΠΑΟΚ"
Ο Στίβε Πλετίκοσα έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης τερματοφύλακας διέψευσε τις φήμες, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν ισχύει τίποτα.
 
"Δεν μίλησα με κανέναν από τον ΠΑΟΚ. Τώρα ακούω για πρώτη φορά τι γράφουν για εμένα και τον ΠΑΟΚ. Ήμουν όντως την Κυριακή στο γήπεδο γιατί ήθελα να δω το συγκεκριμένο παιχνίδι", υποστήριξε ο Πλετίκοσα, δικαιολογώντας την παρουσία του στην Τούμπα.
 
Όσα δήλωσε ο Πλετίκοσα στο PAOK24
Για το γεγονός και τα σενάρια που ενισχύθηκαν από την φιλία του με τον Ιγκόρ Τούντορ: «Είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους, ωστόσο, δεν ισχύει τίποτα».
 
Για την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ.«Είδα μια οργανωμένη και στρωτή ομάδα. Είχαν ευκαιρίες αλλά ο Ολυμπιακός έβαλε δύο γκολ και δυσκόλεψαν από νωρίς τα πράγματα. Ήταν και σε εξαιρετική ημέρα ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο. Ήταν αρκετά άτυχος ο ΠΑΟΚ θα έλεγα».
 
Για τη δουλειά του καλού του φίλου, Ιγκόρ Τούντορ: «Κάνει φανταστική δουλειά. Θα το δείτε, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα νεανική και θα έρθουν σύντομα τα επιθυμητά αποτελέσματα».
 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση