Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος διετίας στον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 10:09 Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος διετίας στον Ολυμπιακό

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες και επιστρέφει στο ΣΕΦ.

Μετά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ακόμα ένας πρώην ερυθρόλευκος επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος υπέγραψε το κλειστό διετές συμβόλαιο, ύψους 1.9 εκατομμυρίων ευρώ, που του προσέφερε ο Ολυμπιακός.

Τις επόμενες ώρες, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

 

Ο έμπειρος γκαρντ είχε 7.4 πόντους, 1.3 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ ανά 15’47” σε 26 αγώνες της EuroLeague την περασμενη σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι στον Ολυμπιακό είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2018-19, προτού δοκιμάσει την τύχη του στο NBA με τους Γιούτα Τζαζ. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ευρώπη για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση