Ο γιος του LeBron James βγήκε από τη ΜΕΘ μετά την καρδιακή προσβολή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 16:19 Ο γιος του LeBron James βγήκε από τη ΜΕΘ μετά την καρδιακή προσβολή

Ο γιος του LeBron James υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, αλλά τα νέα για την υγεία του είναι καλά.

Το επεισόδιο του Bronny James προκάλεσε σοκ στις ΗΠΑ, καθώς ο νεαρός αθλητής ακολουθεί την καριέρα του πατέρα του και μάλιστα ο LeBron James έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να αγωνιστούν μαζί στο NBA.

Ο ίδιος ο Bronny James προετοιμαζόταν για το κολεγιακό πρωτάθλημα το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας (USC), αλλά πλέον η κατάσταση της υγείας του είναι αυτή που βρίσκεται στο προσκήνιο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στις ΗΠΑ πάντως, έχει βγει πλέον από τη ΜΕΘ και συνεχίζει να νοσηλεύεται, χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση