Η Βαλένθια ανακοίνωσε τον Σέρτζι Κανός που αγωνίστηκε πέρυσι στον Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 13:48 Η Βαλένθια ανακοίνωσε τον Σέρτζι Κανός που αγωνίστηκε πέρυσι στον Ολυμπιακό

Παίκτης της Βαλένθια είναι κι επίσημα ο Σέρτζι Κανός, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την Μπρέντφορντ, με συμβόλαιο συνεργασίας 4 ετών.

Ο Κανός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες προσπάθησαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, αλλά η περίπτωσή του ήταν πολύ δύσκολη.

Το γεγονός επιβεβαιώθηκε με τη μετεγγραφή του Ισπανού εξτρέμ στη Βαλένθια, αφού υπέγραψε “πλουσιοπάροχο” συμβόλαιο και επέστρεψε στην πατρίδα του, για πρώτη φορά μετά το ξεκίνημά του στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση