Θλάση ο Σλούκας στον Παναθηναϊκό - Οι αγώνες που χάνει και η «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 17:36 Θλάση ο Σλούκας στον Παναθηναϊκό - Οι αγώνες που χάνει και η «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague

Εκτός των πλάνων του Εργκίν Αταμάν μένει ο Κώστας Σλούκας, μια ημέρα πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν, για τη δεύτερη αγωνιστική στη Euroleague.

Μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στη γάμπα, ο Κώστας Σλούκας υποβλήθηκε σε μαγνητική.

Τα αποτελέσματα της έδειξαν ότι έχει υποστεί ελαφρά θλάση στο υποκνημίδιο του αριστερού του ποδιού κι έτσι ξεκίνησε θεραπευτική αγωγή στον Παναθηναϊκό.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά από τους ανθρώπους του “τριφυλλιού”. Αυτή τη στιγμή, είναι σίγουρο πως ο Κώστας Σλούκας θα λείψει από το ματς του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ (12.11 / 21:15).

Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι ο Σλούκας να είναι πανέτοιμος στη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται στην Euroleague [εκτός έδρας με Φενέρμπαχτσε (17/10, 20:15) και στη συνέχεια εντός έδρας με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (20.10 / 21:15)].

Για αυτό ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στο Περιστέρι (14.10 / 20:15) για την Basket League.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση