Άρης: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Φραν Βέλεθ και μένει εκτός δράσης για τρεις μήνες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 20:29 Άρης: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Φραν Βέλεθ και μένει εκτός δράσης για τρεις μήνες

Πάρθηκε στον Άρη η οριστική απόφαση για τον Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός αμυντικός θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Φραν Βέλεθ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της μίνι προετοιμασίας του Άρη στην Πτολεμαΐδα και οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση τρίτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο.

Σε συνεννόηση με τον Ισπανό αμυντικό, οι “κίτρινοι” αποφάσισαν ο Βέλεθ να περάσει την πόρτα του χειρουργείου -και όχι να κάνει αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού και συντηρητική αγωγή– κάτι που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες.

Τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: “Σχετικά με τον τραυματισμό του Φραν Βέλεθ (θλάση 3ου βαθμού στον ορθό μηριαίο με μερική αποκόλληση του τένοντα), αποφασίστηκε να μπει στο χειρουργείο για να ολοκληρωθεί γρηγορότερα η αποκατάστασή του.

Η επέμβαση στον 32χρονο αμυντικό θα γίνει το Σάββατο (14/10) στην Ισπανία και ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στους τρεις μήνες”.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση