Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μπαίνει χειρουργείο και ο Παναθηναϊκός τον χάνει 1,5 μήνα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 15:37 Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μπαίνει χειρουργείο και ο Παναθηναϊκός τον χάνει 1,5 μήνα

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν κατάφερε τελικά να γλιτώσει το χειρουργείο. Ο Έλληνας φόργουορντ του Παναθηναϊκού δεν είδε βελτίωση στο γόνατο του με τη συντηρητική αγωγή και θα κάνει επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα περάσει το κατώφλι του χειρουργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Αυτό σημαίνει ότι ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ του Παναθηναϊκού θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 1,5 μήνα.

Το πρόβλημα είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε έτσι κι αλλιώς ποιοτικό και ποσοτικό θέμα στη θέση “3”.

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι πράσινοι φουλάρουν για την απόκτηση ενός παίκτη, την ώρα που περιμένουν από μέρα σε μέρα την επιστροφή του Ντίνου Μήτογλου στη δράση.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση