Νίκη με ανατροπή για τους «ερυθρόλευκους»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 22:03 Νίκη με ανατροπή για τους «ερυθρόλευκους»

Μπορεί ο Παναιτωλικός να προηγήθηκε, ωστόσο ο Ολυμπιακός χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε τη νίκη με 3-1 και μείωσε στον ένα πόντο στην διαφορά του από τον πρωτοπόρο της Super League Παναθηναϊκό.

Ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που «άνοιξε» το σκορ στην αναμέτρηση, με τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη να πιστεύουν προσωρινά ότι μπορεί να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι, ωστόσο η ατομική ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού είχε ως αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να φτάσουν στην ανατροπή και να πάρουν ένα άνετο τρίποντο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το παιχνίδι

Ο Παναιτωλικός εκμεταλεύτηκε το κενό στην άμυνα του Ολυμπιακού και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης στο 13΄’εκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση, με τον Σαντιάγο Έσε στο 18΄να κάνει ένα δυνατό σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στον Μάριο Οικονόμου και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα του Στέφανου Καπίνο. Μάλιστα το γκολ χρεώθηκε στον αμυντικό των «καναρινιών», καθώς επί της ουσίας ο ίδιος άλλαξε την πορεία της μπάλας.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή, ωστόσο δεν απειλούσαν με αξιώσεις την εστία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι φάνηκαν να κρατάνε το 1-1 μέχρι το ημίχρονο.

Ωστόσο κάπου εκεί ήρθε η ατομική κλάση του Κώστα Φορτούνη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να ανατρέπει το σκορ και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έκανε ένα υπέροχο σουτ, με την μπάλα να παίρνει φάλτσα τα οποία δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στον Καπίνο να αντιδράσει.

Με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα στο σκορ, με τον Κώστα Φορτούνη να πετυχαίνει ένα ακόμη γκολ στη φετινή χρονιά και να δείχνει ότι βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση.

Στο δευτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε πιο καλά στην αναμέτρηση, με τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη να ψάχνουν την ισοφάριση, κάτι που για κακή τους τύχη δεν έγινε ποτέ.

Μπορεί οι Αγρινιώτες να είχαν ορισμένες ευκαιρίες να σκοράρούν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, αντίθετα το γκολ ήρθε από τους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα στο 70΄ ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί που είχε μπει νωρίτερα στο παιχνίδι αντί του Στέβαν Γιόβετιτς, αξιοποίησε την όμορφη σέντρα του Γιώργου Μασούρα, με τον Μαροκινό επιθετικό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, κάνοντας παράλληλα το 3-1.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη «έκοψε» όπως είναι λογικό τα πόδια των παικτών του Παναιτωλικού, με τον Ολυμπιακό να διαχειρίζεται το υπέρ του προβάδισμα και να παίρνει το τρίποντο, ένα αποτέλεσμα που τον φέρνει στο -1 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος δοκιμάζεται την Κυριακή(25/11) στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός(Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (74′ Ιμπόρα), Ντόη, Κίνι, Καμαρά, Έσε, Φορτούνης (85′ Καρβάλιο), Μπιέλ (68′ Ποντένσε), Μασούρας (74′ Μπρίνιτς), Γιόβετιτς (68′ Ελ Κααμπί).

Παναιτωλικός(Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Ντουάρτε, Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης (61′ Μπελεβώνης), Ακόστα, Βοΐλης (46′ Σίλβα), Ντουάρτε Φρ.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση