Ο Ολυμπιακός έχασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ στα χαρτιά λόγω των επεισοδίων στου Ρέντη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 13:39 Ο Ολυμπιακός έχασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ στα χαρτιά λόγω των επεισοδίων στου Ρέντη (φωτο intime)

Επιπλέον του επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ και τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Μπορεί να έχουν περάσει μέρες αφότου το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τα προημιτελικά του League Cup στο βόλεϊ ανδρών (7/12) διεκόπη εξαιτίας των εκτεταμένων επεισοδίων μεταξύ των οπαδών με την αστυνομία, που προκάλεσε τον σοβαρότατο τραυματισμό ενός αστυνομικού, αλλά πλέον πάρθηκε και η επίσημη απόφαση: Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν το ματς στα χαρτιά.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, πήρε το παιχνίδι με 3-0 σετ, ενώ στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ καθώς και τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για απόφαση σκάνδαλο διότι δεν ελήφθη υπόψη καμία από τις εκθέσεις του κομισάριου, ενώ είναι έτοιμοι να προσφύγουν κατά της απόφασης.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση