Αχιλλέας Μπέος: Tιμωρήθηκε με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 18:02 Αχιλλέας Μπέος: Tιμωρήθηκε με τρίμηνη απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο

Ο ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες. Εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης, για την ρατσιστική επίθεση που κατήγγειλε ο Ανδρέα Τετέι.

Το πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε τον Αχιλλέα Μπέο με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες, για την αποβολή του από το Κηφισιά – Βόλος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αχιλλέας Μπέος δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο πλευρό του Βόλου -σε πάγκο και αποδυτήρια- έως το φινάλε της φετινής σεζόν. Αναφορικά με την ΠΑΕ της Μαγνησίας, της επιβλήθηκε πρόστιμο 12 χιλ. ευρώ για τις ενέργειες του προέδρου της.

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Ανδρέα Τετέι, για την οποία ο Αχιλλέας Μπέος κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση, πήρε αναβολή για την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 13:00.

Να αναφέρουμε ότι πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ο πρόεδρος του Βόλου ζήτησε αναβολή της υπόθεσης της αποβολής του στο ματς με την Κηφισιά, επειδή ο δικηγόρος του είναι από τη Λάρισα και ο δικηγορικός σύλλογος κάνει αποχή.

Ωστόσο, ο αθλητικός δικαστής, Αναστάσιος Δάτσκος, απέρριψε το αίτημα, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του Μπέου: «Εδώ είναι Ελλάδα όχι Κορέα. Μην με αναγκάσετε να ζητήσω εξαίρεση. Δεν θα δικαστεί, θα σου κάνω αναφορά, ζητάω την εξαίρεση σου, μην τρελαθούμε κιόλας».

Μετα τη διακοπή, ο Αχιλλέας Μπέος είπε στον δικαστή: «Δεν είχα σκοπό να σας θίξω και να σας μειώσω. Είμαι διαβητικός και σε αυτές τις περιπτώσεις ανεβαίνει το ζάχαρό μου».

Τελικά, για την υπόθεση της αποβολής εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της ΠΑΕ Βόλος, Χάρη Γρηγορίου, ενώ για την πειθαρχική δίωξη, που τού έχει ασκηθεί για ρατσιστική συμπεριφορά στον Τετέι, ζήτησε και πήρε τελικά αναβολή για την ερχόμενη Πέμπτη (22/1) στις 14:00, επικαλούμενος την αποχή του δικηγόρου του.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση