Ο Πανθρακικός νίκησε τους 9 του Πλατανιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 17:03 Ο Πανθρακικός νίκησε τους 9 του Πλατανιά

Ο Πανθρακικός κατάφερε να πάρει τη δεύτερη φετινή του νίκη (1-0), στο πρώτο εντός έδρας ματς με τον Ρόκα στον πάγκο του και ξεκόλλησε από την ουρά της βαθμολογίας. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο Πλατανιάς. Ο Ντιγκινί το "χρυσό" γκολ.

Οι γηπεδούχοι είχαν απόλυτη ανάγκη για τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά το ξεκίνημα του αγώνα δεν ήταν αυτό που θα ήθελε ο Ρόκα. Ο Πλατανιάς στο 2' είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Αγκιλέρα.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 17' με τον Ντιγκινί να σκοράρει και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του. Ο παίκτης του Πανθρακικού είχε και σύμμαχο την τύχη αφού η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κάσες σημάδεψε το δοκάρι του Πλατανιά και οι γηπεδούχοι πήραν τον απόλυτο έλεγχο του ματς. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Γκόμες έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν από πολύ κοντά πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός είχε διάθεση να κρατήσει το υπέρ του σκορ και η ζωή του έγινε πιο εύκολη στο 59'. Ο Ιτούα είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Πλατανιάς έμεινε με 10 παίκτες. Ακόμη πιο δύσκολα έγιναν τα πράγματα για τους Κρητικούς στο 81' όταν ο Αγκιλέρα ανέτρεψε τον Τζάνη και ο διαιτητής έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση