Γλίτωσε το “εγκεφαλικό” στην Τούμπα! Έ-Κάτσε στο +4 ο ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 19:35 Γλίτωσε το “εγκεφαλικό” στην Τούμπα! Έ-Κάτσε στο +4 ο ΠΑΟΚ

Ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν έπιασε καλή απόδοση κόντρα στην αξιόμαχη Κέρκυρα, κινδύνεψε να.. πετάξει βαθμούς στην έδρα του, αλλά το γκολ του Κάτσε στο 81' του έδωσε τη δύσκολη νίκη και τον έφερε ξανά στο +4 από τον Ολυμπιακό - Δοκάρι στη... λήξη οι Φαίακες και μεγάλη επέμβαση του Γλύκου

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης και την Κέρκυρα να αμύνεται σωστά και να τον δυσκολεύει στην κυκλοφορία της μπάλας. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε από το σουτ του Κουλούρη στο 5'.

Παρόλο που στη συνέχεια είχαν την κατοχή της μπάλας, οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν... ουσία στο παιχνίδι τους, αφού δεν μπόρεσαν να πιέσουν αποτελεσματικά και να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία, απειλώντας ξανά στο 20' με το μακρινό σουτ του Κουλούρη. Ο “δικέφαλος του Βορρά” προσπάθησε να κυκλοφορήσει πιο γρήγορα την μπάλα, αλλά οι Φαίακες δεν άφησαν κενά στην άμυνα τους κι έτσι δεν είδαμε κάποιο γκολ.

Η Κέρκυρα στάθηκε καλύτερα στη συνέχεια και οι ευκαιρίες του Χαβίτο στο 38' και του Κοντού (παραλίγο να “κρεμάσει” τον Γλύκο στο 41') έκαναν τον κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα να γιουχάρει τους γηπεδούχους με τη λήξη του ημιχρόνου

Βλέποντας πως το παιχνίδι δεν πηγαίνει έτσι όπως θα ήθελε, ο Αναστασιάδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Αθανασιάδη και Ρατς. Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε βελτιωμένος και έφτασε στο 1-0, με το όμορφο τέρμα του Περέιρα. Ο ίδιος παίκτης έφτασε πολύ κοντά στο 67΄ για ένα ακόμα γκολ, σημείο που η Κέρκυρα “ξύπνησε”. Οι Φαίακες είχαν δυο απανωτές ευκαιρίες με τον Μαρκόφσκι (ο Γλύκος του είπε και “όχι” στο 67' και το 68'), αλλά τελικά κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Ναγιάρ στο 70'.

Οι Φαίακες αμύνθηκαν σωστά στη συνέχεια, περιορίζοντας κατά πολύ την επιθετικότητα του ΠΑΟΚ, αλλά το σουτ του Κάτσε στο 81' νίκησε τον Σέτκους, “λυτρώνοντας” τους Θεσσαλονικείς. Στις καθυστερήσεις, ο Περέιρα έχασε απίστευτη ευκαιρία για να βάλει ένα ακόμα τέρμα στους Φαίακες, που έφτασαν μια.. ανάσα από το να μοιράσουν “εγκεφαλικά” στην Τούμπα με το δοκάρι του Καϊκούτ και την απόκρουση του Γλύκου στη συνέχεια.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση