ΑΕΚ: Το "διαζύγιο" του Ντίας και οι επαφές για προπονητή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 11:36 ΑΕΚ: Το "διαζύγιο" του Ντίας και οι επαφές για προπονητή
Τελειώνουν τα “σήριαλ”! Στην τελική της ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μετεγγραφή του Χόρχε Περέιρα Ντίας στην ΑΕΚ, αλλά και η απομάκρυνση του Ζοσέ Μοράις από τον πάγκο της ομάδας.
 
Όπως τόνισε ο ατζέντης του παίκτη στους ανθρώπους της ΑΕΚ, η πλευρά του Ντίας συμφώνησε με την Τζοχόρ και ο παίκτης θα αποδεσμευτεί, κάτι που ανοίγει το... δρόμο για την έλευση του στην Ένωση.
 
Στην Ένωση περιμένουν να διαπιστώσουν εγγράφως πως ο παίκτης είναι ελεύθερος. Εφόσον δουν τα χαρτιά του... διαζυγίου, τότε ο 26χρονος φορ θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.
 
Ταυτόχρονα, το θέμα της αντικατάστασης του Ζοσέ Μοράις “καίει” την ΑΕΚ. Το αγωνιστικό πρόσωπο των “κιτρινόμαυρων” δεν βελτιώνεται κι έτσι η ώρα του “διαζυγίου” πλησιάζει, αφού υπάρχει έντονα ο φόβος της μη συμμετοχής της ομάδας στα πλέι οφ της Superleague.
 
Οι επιλογές αυτή τη στιγμή που υπάρχουν είναι περιορισμένες, παρόλα αυτά δεν αποκλείεται το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό να είναι το τελευταίο του Μοράις στον πάγκο της Ένωσης. Στη θέση του πιθανότατα να έρθει ένας ξένος τεχνικός, που αν καταφέρει να... σώσει ό,τι σώζεται τότε να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και τις επεξεργάζεται χωρίς την εισήγηση των Μπάγεβιτς – Μαϊστόροβιτς...
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση