Κόντεψε... να χάσει ο Παναθηναϊκός! Καλύτερος, αλλά ισόπαλος...

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015 21:35 Κόντεψε... να χάσει ο Παναθηναϊκός! Καλύτερος, αλλά ισόπαλος...

Με “κομμένη” την ανάσα ο Παναθηναϊκός πήρε την ισοπαλία στη Ν. Σμύρνη... Οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι στο ματς και ισοφάρισαν τον Πανιώνιο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κόντεψαν να χάσουν! Σώθηκαν από τον καταπληκτικό Στιλ που απέκρουσε πέναλτι στο 87' και κράτησε το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας και ο Πανιώνιος... έπαιζε το παινχίδι της “γάτας και του ποντικιού”, περιμένοντας το λάθος των “πράσινων”, ώστε να βγει στην αντεπίθεση.

Η τακτική αυτή ήταν έξυπνη και αποτελεσματική, καθώς στο 33' οι “κυανέρυθροι” έβαλαν... φωτιά στην εξέδρα τους ανοίγοντας το σκορ με εκπληκτικό γκολ του Μπουμάλ, που έμεινε αμαρκάριστος και έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” του Στιλ. Μετά το γκολ του έβγαλε και μία... σέλφι, πανηγυρίζοντας αλά Τότι!

Στο 40' λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 ο Πανιώνιος... Ο Μπουμάλ... ζάλισε δυο αντιπάλους του από τα δεξιά, έβγαλε τη σέντρα, αλλά ο Ιμπαγάσα ξεχασμένος δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Αναστασίου έριξε στο παιχνίδι τον Καρέλη, καθώς η επιλογή του Μπαϊράμι δεν τον δικαίωσε... Ο Καρέλης μόλις μπήκε στο ματς άρχισε να γίνεται επικίνδυνος και να πιέζει ασταμάτητα την άμυνα του Πανιωνίου, στον οποίο φάνηκε να στοιχίζει η αναγκαστική αλλαγή του Ιμπαγάσα που τραυματίστηκε στο 55'.

Μέχρι το 75' ο Πανιώνιος είχε οπισθοχωρήσει αρκετά προσπαθώντας να διαφυλάξει την “εστία” του, όμως ο Παναθηναϊκός απέκτησε πολύ πίεζε πολύ κι η νίκη των “κυανέρυθρων”... κρεμόταν από μια κλωστή, η οποία και “κόπηκε” στο 78'. Ο Δώνης με το δυνατό του σουτ, ανάγκασε σε εντυπωσιακή απόκρουση τον Γιαννακόπουλο, αλλά ο Κλωναρίδης γυρίσει την μπάλα στην περιοχή κι ο Μπεργκ έκανε από κοντά το 1-1.

Ομως, λίγο έλειψε να προηγηθεί και πάλι ο Πανιώνιος, καθώς στο 87' κέρδισε πέναλτι. Ο Σίλντενφελντ φάνηκε να βρίσκει την μπάλα κι όχι πόδια του Γιάννου... Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κολοβός κι απέκρουσε εντυπωσιακά ο Στιλ, όπως έκανε και στο 90' σε σουτ του Γιάννου.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (80' Μπούζας), Κολοβός (92' Μασούρας), Ιμπαγάσα (55' Πάνου), Γιάννου.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουχούμης, Λαγός (63' Δώνης), Μπεργκ, Ζέκα, Μπαϊράμι (46' Καρέλης), Ατζαγκούν (76' Κλωναρίδης), Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Πέτριτς.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση