"Τεσσάρα" με το... καλησπέρα ο Ολυμπιακός

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017 23:57 "Τεσσάρα" με το... καλησπέρα ο Ολυμπιακός

Στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη οι πρωταθλητές ανέβασαν ταχύτητα στο β' μέρος και πήραν μια εύκολη νίκη.

Μπορεί οι "ερυθρόλευκοι" να είχαν το μυαλό στη Ριέκα και τη ρεβάνς με τους Κροάτες - όπως ενδεχομένως να "προδίδει" η ενδεκάδα του Μπέσνικ Χάσι - αλλά έφεραν εις πέρας την αποστολή τους για την πρεμιέρα της Super League. Στο άδειο λόγω τιμωρίας "Γ. Καραϊσκάκης" νίκησαν 4-1 την ΑΕΛ και ξεκίνησαν με το "δεξί" τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Με αρκετές αλλαγές παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Μπέσνικ Χάσι στην πρεμιέρα των "ερυθρολεύκων" στη Super League. Λογικό, καθώς ακολουθεί η ρεβάνς με τη Ριέκα (22/8, 21:45) για τα playoffs του Champions League.

Μόλις τρεις παρέμειναν στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο ματς με την κροατική ομάδα (16/8), οι Καπίνο, Ρέτσος και Σεμπά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καπίνο υπερασπίστηκε την "ερυθρόλευκη" εστία, οι Ρέτσος και Βούκοβιτς αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, έχοντας εκ δεξιών κι εξ' αριστερών τους αντίστοιχα, τους Φιγκέιρας και Μίλιτς.

Ζντιέλαρ και Ανδρούτσος συνέθεσαν το "δίδυμο" των αμυντικών χαφ, με τον Πάρντο να είναι ο δεξιός εξτρέμ, ο Σεμπά αριστερός και ο Φορτούνης σε επιτελικό ρόλο. Μοναδικός προωθημένος των γηπεδούχων ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Στην ΑΕΛ, οι επιλογές του Αντρέ Πάους δεν ξέφυγαν από το προβλεπόμενο, ειδικά από τη στιγμή που ο Αγκάνοβιτς έμεινε εκτός αποστολής. Ο Μπόζοβιτς υπερασπίστηκε την εστία της θεσσαλικής ομάδας, Φάρκας και Ζίζιτς συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Ρέντζα δεξιά τους και τον Γουάλας αριστερά τους.

Φατιόν κι Ανδρεόπουλος κινήθηκαν στο χώρο των αμυντικών χαφ, ο Λεοζίνιο ήταν ο οργανωτής, οι Κουτσιανικούλης και Ντέλετιτς σε θέση αριστερού και δεξιού εξτρέμ και ο Περόνε στην κορυφή της επίθεσης.

Γκολ: 33' πέν., 76' Φορτούνης, 67' Ανσαριφάρντ, 74' Φιγκέιρας / 71' αυτ. Φιγκέιρας

Κάρτες: 83' Μίλιτς, 90'+3΄Νικολάου / 51' Ανδρεόπουλος, 82' Αναστασόπουλος

Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης

Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος, Γιάννης Καραγκιζόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούκοβιτς (77' Νικολάου), Ρέτσος, Μίλιτς, Ανδρούτσος, Ζντιέλαρ, Πάρντο, Φορτούνης (81' Μαρτίνς), Σεμπά (71' Σιώπης), Ανσαριφάρντ.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας, Γουάλας, Ανδρεόπουλος (68' Αναστασόπουλος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Κουτσιανκούλης (79' Κριζμάν), Περόνε (79' Ναζλίδης).

Πηγή: sport24..gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση